1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Yes, weird things are happening with the forum | Discuss Here

Discussion in 'Support & Feedback' started by GuyFromChicago, Oct 28, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. #1
    If you're having issues with PMs,notifications, getting logged out, etc you can comment or discuss here. Trying to prevent 100 threads on the subject(s).
    SEMrush
    Thanks.
     
    GuyFromChicago, Oct 28, 2007 IP
    Crazy_Rob likes this.
    SEMrush
  2. rcj662

    rcj662 Guest

    Messages:
    4,403
    Likes Received:
    97
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #2
    Only problem i have had is site loading slow from adsense ads now and then. I see alot of sites loading slow from adsense ads sometimes.
     
    rcj662, Oct 28, 2007 IP
  3. frankcow

    frankcow Well-Known Member

    Messages:
    4,862
    Likes Received:
    264
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    180
    #3
    I received 3 PMs from the same guy, but 2 of them were invalid links when I clicked on them
     
    frankcow, Oct 28, 2007 IP
  4. nico_swd

    nico_swd Prominent Member

    Messages:
    4,153
    Likes Received:
    344
    Best Answers:
    18
    Trophy Points:
    375
    #4
    For example, sometimes when I'm the the PHP section I get older topics appearing on top like they were new. It's always the same topics in the same order. When I refresh again (sometimes I have to refresh a few times), then it shows up normally again.

    Then, sometimes while a page is loading, it just starts reloading again when it's about half done. This up to 2 or 3 times.

    And I'm not able to change my avatar back. I clicked "do not use an avatar" attempting to delete it. Then it was gone, but as soon as I upload a new one (definitely another one), the old one shows up again.

    And more... sometimes when I get PMs, and click on "reply", I get an error. Like the PM I'm trying to reply to never existed.


    I tried deleting all cookies from DP, logging in and out again, but that all didn't work.
     
    nico_swd, Oct 28, 2007 IP
  5. mubin

    mubin Well-Known Member

    Messages:
    3,434
    Likes Received:
    123
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    190
    #5
    Its a database error, everyone knows theres a problem. No use in complaining about it now. Just relax and let shawn take care of it over the next few days it should be fine.

    One things for sure though the PM popups are REALLY annoying, if that could be looked at first it would be appreciated.
     
    mubin, Oct 28, 2007 IP
  6. dcristo

    dcristo Illustrious Member

    Messages:
    19,747
    Likes Received:
    1,190
    Best Answers:
    7
    Trophy Points:
    470
    Articles:
    7
    #6
    Quote function when replying is broken too. When I quote a reply, it's just blank most of the time.
     
    dcristo, Oct 28, 2007 IP
  7. webmasterplace

    webmasterplace Peon

    Messages:
    802
    Likes Received:
    36
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    I have no popups.
    I think you can disable them.
     
    webmasterplace, Oct 28, 2007 IP
  8. tarponkeith

    tarponkeith Well-Known Member

    Messages:
    4,758
    Likes Received:
    279
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    180
    #8
    that happened to me too, just wait a minute and it appears... well, it did for me...
     
    tarponkeith, Oct 28, 2007 IP
  9. garch

    garch Active Member

    Messages:
    640
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    78
    #9
    Each time I try to post or reply to a post I get logged out and have to log back in.
     
    garch, Oct 28, 2007 IP
  10. NetworkTown.Net

    NetworkTown.Net Well-Known Member

    Messages:
    2,022
    Likes Received:
    28
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    165
    #10
    The only problems i have had is very slow loading time and a vbulletin database error page this morning.
     
    NetworkTown.Net, Oct 28, 2007 IP
  11. goscript

    goscript Prominent Member

    Messages:
    2,753
    Likes Received:
    306
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    315
    #11
    I get errors on 50% of my Inbox PMs when i try to open. Have to wait and refresh the page to get it working.
    Also, on first page on the Members Online, i am the only one..
     
    goscript, Oct 28, 2007 IP
  12. Shazz

    Shazz Prominent Member

    Messages:
    8,396
    Likes Received:
    453
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    330
    #12
    I get confused who is the last poster of the thread when that dosen't update lol
     
    Shazz, Oct 28, 2007 IP
  13. DesignsbyPam

    DesignsbyPam Guest

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #13
    ok... so it's not me. LOL I keep getting logged out and sometimes it says I have 10 posts and other times 12 posts etc. Hopefully the database errors can be fixed easily.
     
    DesignsbyPam, Oct 28, 2007 IP
  14. mixke

    mixke Prominent Member

    Messages:
    5,918
    Likes Received:
    590
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    310
    #14
    I experienced the same thing. I refreshed the page 2-3times and the PMs where again there.LOL.
     
    mixke, Oct 28, 2007 IP
  15. hazephase

    hazephase Guest

    Best Answers:
    0
    #15
    I am haiving the same problem
     
    hazephase, Oct 28, 2007 IP
  16. uttoransen

    uttoransen Prominent Member

    Messages:
    8,226
    Likes Received:
    549
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    320
    #16
    am getting a lot of problems!
    i see threads are having 2 replies, but they actually have plenty! then i refresh and things become normal, but then again i open dp and see it at the same stage!
    i have attached a pic, of what i see,
    one of those threads says has 9 replies, but has 3 pages of replies in it!:rolleyes:
     

    Attached Files:

    • info.JPG
      info.JPG
      File size:
      63.5 KB
      Views:
      109
    uttoransen, Oct 28, 2007 IP
  17. goscript

    goscript Prominent Member

    Messages:
    2,753
    Likes Received:
    306
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    315
    #17
    uttorasen trying to open your attached image, but guess what?

    "Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"

    This is happening over and over and over..
     
    goscript, Oct 28, 2007 IP
  18. Francesc

    Francesc Active Member

    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    37
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    90
    #18
    I login in this forum like 2 hundred times a day, I change topic and I have to login again, then I check my PMs and I login again... It's almost painful
     
    Francesc, Oct 28, 2007 IP
  19. clickalot

    clickalot Peon

    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #19
    I had that problem too but I checked on "Remember me" and that stopped it.

    But what seems to be happening is that when I click on a thread/page or reply to thread, page reloads a couple of times!

    Also, I can't post a poll. When I click 'Yes' to Poll and click preview, nothing happens next.

    I am certainly clicking a lot today. :D
     
    clickalot, Oct 28, 2007 IP
  20. Barti1987

    Barti1987 Well-Known Member

    Messages:
    2,703
    Likes Received:
    115
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    185
    #20
    Hello,

    Since yesterday night, there seems to be a problem with the PM system.

    A) When I visit private.php I do not see new messages (I would have to refresh a couple of times).

    B) When I click/reply to the message, sometimes it will give me "invalid message id".

    Peace,
     
    Barti1987, Oct 28, 2007 IP
Thread Status:
Not open for further replies.