1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Yahoo Search Commands

Discussion in 'Yahoo' started by Help Desk, Aug 26, 2004.

  1. #1
    What are additional commands that Yahoo uses? Like their equivalent to Google's "site:", "allinanchor:" and the rest.
    SEMrush
     
    Help Desk, Aug 26, 2004 IP
    SEMrush
  2. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,326
    Likes Received:
    2,614
    Best Answers:
    462
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #2
    digitalpoint, Aug 26, 2004 IP
  3. mxlabs

    mxlabs Peon

    Messages:
    327
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    linkdomain: is useful.
    I just noticed how much more backlinks yahoo shows... they're also updated so much faster than google's.
     
    mxlabs, Aug 26, 2004 IP
  4. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,326
    Likes Received:
    2,614
    Best Answers:
    462
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #4
    They report all links (not just high PR), and it also reports all links anywhere within the domain, rather than the specific URL.
     
    digitalpoint, Aug 26, 2004 IP
  5. fluke

    fluke Guest

    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    something i see no-one has mentioned in either thread (maybe because it's obvious)
    is that the link: command works in yahoo, it lists all other sites that link to you - and doesn't include internal links from your site (unlike linkdomain: ) - i guess thats partly what shawn said...
     
    fluke, Aug 29, 2004 IP
  6. nadlay

    nadlay Guest

    Messages:
    306
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    I tend to use Yahoo Link: to get a better idea of how many links I have. It seems a lot more accurate than the equivalent Google command.
     
    nadlay, Aug 31, 2004 IP
  7. Spyware Remover

    Spyware Remover Peon

    Messages:
    126
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    Yes, the yahoo link: command does report better than google's. I like to use the command "site:yourdomain.com" to se what pages have been included in the index.

    AJ
     
    Spyware Remover, Aug 31, 2004 IP
  8. caroline

    caroline Peon

    Messages:
    376
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #8
    Yep, Yahoo does list all the links to your site. Or at least, many more than Google does.
     
    caroline, Sep 3, 2004 IP