1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

validation

Discussion in 'Co-op Advertising Network' started by knowledge, Aug 27, 2004.

  1. #1
    Hi,

    I signed up for the adnetwork with my site www.knowledge-finder.com. The autovalidation didn't work.

    I have placed the ad code in a php file named ad_network.php as requested. and I use an Iframe to show that file in my pages (400+).

    Can somebody help me to get my site validated so that the system starts working?
    SEMrush
    Thanks,

    Peter
     
    knowledge, Aug 27, 2004 IP
    SEMrush
  2. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #2
    The ad network does not support frames, it would need to be on the page itself. Your server supports PHP (version 4.3.5 is installed), so you can do it with the PHP method (you don't need to have PHP extensions in order to do it).
     
    digitalpoint, Aug 27, 2004 IP
  3. knowledge

    knowledge Peon

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    That is a problem. My pages may seem like normal html pages, but they´re actually dynamically generated by the CMS (Content Management System). The result is that the server does not execute server side scripts. That is why I used the iframe because php in a page that exists next to the CMS does get executed.

    Don't you guys have a java script version of the ad network?

    Thanks,

    Peter
     
    knowledge, Aug 27, 2004 IP
  4. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #4
    No, sorry... the only option would be to embed it in the source of the page. I would imagine your CMS could do it, but I don't know anything about it, so I'm not able to help there.
     
    digitalpoint, Aug 27, 2004 IP
  5. knowledge

    knowledge Peon

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    That is too bad. I wish my CMS could handle php that I put in as content, but it doesn't. It does lots of things very good, but php doesn't get executed.

    Actually, if you look at my pages, you will see that the php in the iframe does get executed normally. All that needs to be done is that my site needs to be validated.

    Can't you manually validate my site so that the system starts? I am pretty sure that if the ad network thinks my site is validated, it will work perfectly fine.

    Thanks,

    Peter
     
    knowledge, Aug 27, 2004 IP
  6. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #6
    Sorry, there is no manual validation overrides...
     
    digitalpoint, Aug 27, 2004 IP
  7. knowledge

    knowledge Peon

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    Ok I got it to work,. why it won't validate now?

    Just look at www.knowledge-finder.com the ads show up at the bottom of each page now. If it could be validated now I would be a very happy chap.
     
    knowledge, Aug 27, 2004 IP
  8. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #8
    You aren't using the server-side caching system.
     
    digitalpoint, Aug 27, 2004 IP
  9. knowledge

    knowledge Peon

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #9
    Shawn,. I am sorry, but I have no idea what you mean with that. I am not a programmer, I just know a bit about programming to get very simple things to work.. :)

    so how do I use this server-side caching system?
     
    knowledge, Aug 27, 2004 IP
  10. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #10
    Well, how exactly did you add it to your CMS to get it where it is now? Maybe I can help...
     
    digitalpoint, Aug 27, 2004 IP
  11. knowledge

    knowledge Peon

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #11
    Well,.. I am still using an iframe,.. I made a mistake with the instructions. I corrected the mistake and it works. Now I would like to have the site validated so that my own ads also start showing.

    Thanks,

    Peter
     
    knowledge, Aug 27, 2004 IP
  12. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #12
    Well, as I mentioned, it does not work with frames...
     
    digitalpoint, Aug 27, 2004 IP
  13. knowledge

    knowledge Peon

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #13
    hmm,.. that´s too bad. You should do something about that. Now I will have to take my 400+ (soon to be 1000+) page website out of the loop.
     
    knowledge, Aug 27, 2004 IP
  14. tivnet

    tivnet Peon

    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #14
    to Knowledge:
    I am new here, and may not know all the details. However, as far as I understand, the validation process is quite simple: read the page and look for the signature there. If you managed to place the ad code to iframe, you can submit the iframe URL to validation - and it should work.
     
    tivnet, Aug 30, 2004 IP