1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

[URGENT]How can i call paypal from India now?

Discussion in 'PayPal' started by manisht07, Jun 30, 2008.

  1. #1
    [URGENT]How can i call paypal from India now?

    my account reached its upper money limit?
    And I have clients waiting to pay.
    They want utility bill but how can i give it to them now as its 12 midnight on my side.
    The number which they have given on their site doesnt seem to work from here.Are do i need to add any code to it?
    SEMrush
     
    manisht07, Jun 30, 2008 IP
    SEMrush
  2. radhika.writer

    radhika.writer Well-Known Member

    Messages:
    1,422
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    140
    #2
    Hi,

    Just submit your documents like Bank Statement, Phone Bill etc. I had a conversation with them on their customer service.

    Radhika
     
    radhika.writer, Jun 30, 2008 IP
    manisht07 likes this.
  3. manisht07

    manisht07 Peon

    Messages:
    1,493
    Likes Received:
    41
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    but i cant upload right now since i dont have scanner.can u give me the number on which you called.
     
    manisht07, Jun 30, 2008 IP
  4. skwa241

    skwa241 Banned

    Messages:
    122
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4
    u can call paypal but paypal will ask your document to send, paypal wont accept a reason that u dont have a scanner
     
    skwa241, Jun 30, 2008 IP
    manisht07 likes this.
  5. Nestrer

    Nestrer Well-Known Member

    Messages:
    1,664
    Likes Received:
    103
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    135
    #5
    I was trying to send you a payment :(
     
    Nestrer, Jul 1, 2008 IP
    manisht07 likes this.
  6. manisht07

    manisht07 Peon

    Messages:
    1,493
    Likes Received:
    41
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    yes i know but they have limited my account.dont know why?
    I will fax them the documents within 2 hours.lets see what happens?
     
    manisht07, Jul 1, 2008 IP
    Nestrer likes this.
  7. Nestrer

    Nestrer Well-Known Member

    Messages:
    1,664
    Likes Received:
    103
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    135
    #7
    My PayPal got limited a year ago, I faxed them what they wanted and it was resolved in 24 hours. Good luck..

    It seems that PayPal is trying to limit every account before getting the documents from users.
     
    Nestrer, Jul 1, 2008 IP
  8. amol_cool

    amol_cool Guest

    Messages:
    856
    Likes Received:
    16
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #8
    I think you call paypal's toll free number using Gizmo:

    +1-888-221-1161

    Not sure though...
     
    amol_cool, Jul 1, 2008 IP
  9. chandan123

    chandan123 Prominent Member

    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    578
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    360
    #9
    it has chennai branch but not getting the address :confused:

    u can try with that not sure will it helps or not

     
    chandan123, Jul 1, 2008 IP
  10. Prince The IIIrd

    Prince The IIIrd Well-Known Member

    Messages:
    426
    Likes Received:
    129
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    160
    #10
    Very Very Easy

    Install Skype
    Make a ID
    Call +1-888-221-1161 (Which is Free)
    when the Bot ask for Number .. Play with the Mic Lead .. Like shake it so the call get disturbed :D and in no time your with a Human.
     
    Prince The IIIrd, Jul 1, 2008 IP
  11. manisht07

    manisht07 Peon

    Messages:
    1,493
    Likes Received:
    41
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #11
    i cannot call on this number from my airtel cell it says this number does not exist.do i have to add any code to it.or how should i call?
     
    manisht07, Jul 1, 2008 IP
  12. satya_love

    satya_love Banned

    Messages:
    748
    Likes Received:
    5
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #12
    You cannot call from your airtel mobile because you dont get the ISD calling facility in your sim by default in INDIA.

    So you have to either take that service extra from the provider or make a call from an ISD booth ...
     
    satya_love, Jul 1, 2008 IP
  13. manisht07

    manisht07 Peon

    Messages:
    1,493
    Likes Received:
    41
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #13
    thanx for the advice but i have isdn activated the problem was we have to dail 00 before that number.thanx.calling now will let u know.
     
    manisht07, Jul 1, 2008 IP
  14. getjimmy

    getjimmy Prominent Member

    Messages:
    17,266
    Likes Received:
    1,005
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    360
    #14
    Buy a yahoo voice account,$10 only and u will be charged $0.01/minute.
     
    getjimmy, Jul 1, 2008 IP
    manisht07 likes this.
  15. deluxdon

    deluxdon Catch Me If You Can...!!!™ Staff

    Messages:
    25,470
    Likes Received:
    1,941
    Best Answers:
    32
    Trophy Points:
    480
    #15
    I think call them using Gizmo product is right option as its free to use.

    DON.
     
    deluxdon, Jul 1, 2008 IP