1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

updating my sitemap

Discussion in 'Google Sitemaps' started by daddiosquared, Apr 18, 2012.

  1. #1
    I have a sitemap now but have added some pages. Do I:a. make a new sitemap and upload it including the new pages and and leave the other one in place too?b. Upload the new one and delete the old one?c. Ammend the old one to include the new pages?
    SEMrush
     
    daddiosquared, Apr 18, 2012 IP
    SEMrush
  2. sarahk

    sarahk iTamer Staff

    Messages:
    25,173
    Likes Received:
    3,427
    Best Answers:
    100
    Trophy Points:
    665
    #2
    Replace the old one.

    Better still, have a site that is driven by a content management system that generates its own sitemaps so you never have to think about it.
     
    sarahk, Apr 18, 2012 IP
  3. mnichs23

    mnichs23 Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    1
    Trophy Points:
    26
    #3
    Hi,

    If you don't have any option for automated sitemap generator then generate new for whole site and just replace it with old one.

    That's it....
     
    mnichs23, Apr 20, 2012 IP
  4. grvacademy

    grvacademy Peon

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4
    use online tool for generation sitemap..
     
    grvacademy, May 2, 2012 IP
  5. websitetools

    websitetools Well-Known Member

    Messages:
    1,508
    Likes Received:
    25
    Best Answers:
    4
    Trophy Points:
    170
    #5
    You can also schedule and automate a sitemap tool (used when e.g. no runnning a CMS with a sitemap plugin) to scan, re-generate sitemaps and FTP upload sitemaps e.g. at end of each day. (When you are sleeping or similar.)
     
    websitetools, May 3, 2012 IP
  6. Anil Strivastava

    Anil Strivastava Peon

    Messages:
    102
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    if you are using a script , use cron to run the script any time.
    if a static sitemap , use any sitemap tool , and then upload the sitemap in .xml file , and upload it to the domain root "/" folder , and submit it to google/yahoo.
     
    Anil Strivastava, May 8, 2012 IP
  7. gauravmultiplex

    gauravmultiplex Peon

    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    Generate the new sitemap for whole site and just replace it with old one.
     
    gauravmultiplex, May 9, 2012 IP
  8. rising_sun

    rising_sun Peon

    Messages:
    908
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #8
    I am still searching automated sitemap generator. I am running a webmaster forum named WDP Forum. This forum is built on MyBB platform. So can you share the name of any plugins compatible with MyBB.
     
    rising_sun, May 25, 2012 IP
  9. Synastute

    Synastute Greenhorn

    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    6
    #9
    You could create a fresh sitemap and replace the old one with the newly created sitemap.
     
    Synastute, May 25, 2012 IP
  10. biggerlol

    biggerlol Peon

    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #10
    Upload new sitemap and resubmit in Google Webmaster Tools
     
    biggerlol, Jul 19, 2012 IP