1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Unable to upload Ads banner

Discussion in 'Digital Point Ads' started by Admin Wsportsnews, Aug 3, 2016.

  1. #1
    I am trying to upload banner from the advertising page and i am unable to do so
    SEMrush
    Please help
     
    Admin Wsportsnews, Aug 3, 2016 IP
    SEMrush
  2. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,205
    Likes Received:
    2,584
    Best Answers:
    457
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #2
    What error do you get exactly? What browser/version and operating system are you using?

    Are you using anything that alters the page DOM (like an ad blocker browser extension)?
     
    digitalpoint, Aug 3, 2016 IP
  3. Admin Wsportsnews

    Admin Wsportsnews Greenhorn

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    11
    #3
    I am using Safari 9.1.2 on mac. I am not using anything that alters the dom
     
    Admin Wsportsnews, Aug 3, 2016 IP
  4. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,205
    Likes Received:
    2,584
    Best Answers:
    457
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #4
    Are you getting any sort of error? I just tried it with Safari 9.1.1 on a Mac and it worked as expected when I tried it.
     
    digitalpoint, Aug 3, 2016 IP
  5. Admin Wsportsnews

    Admin Wsportsnews Greenhorn

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    11
    #5
    no error nothing. these is no button that says upload
     
    Admin Wsportsnews, Aug 3, 2016 IP
  6. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,205
    Likes Received:
    2,584
    Best Answers:
    457
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #6
    Can you post a screenshot of what you are seeing?

    Are you able to try a different browser to see if it's something specific with Safari on your computer? It's a bit difficult to debug on this end since Safari on a Mac seem to be working when I try it.
     
    digitalpoint, Aug 3, 2016 IP
  7. M.Y

    M.Y Active Member

    Messages:
    82
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #7
    hi, i am having the same problem. all my banners are within the size limit with the correct dimensions and i am using chrome and firefox on windows xp.

    when i select the file to upload, the file name appears in the black dialog box, but then does not upload. also in that black dialog box there is a close button but not an upload button. the 3 little bars at the bottom of the page are moving as though something is happening, but after a long time there is still no upload. any ideas? thanks
     
    M.Y, Nov 6, 2016 IP
  8. PoPSiCLe

    PoPSiCLe Illustrious Member

    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    719
    Best Answers:
    151
    Trophy Points:
    420
    #8
    I have no idea about the upload, but... Windows XP? Are you _serious_?
     
    PoPSiCLe, Nov 6, 2016 IP
  9. Alex Your Dream

    Alex Your Dream Banned

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    11
    #9
    Hello
    I've had the same problem before this morning
    Now I've found out the reason of problem. Ad block or something like that was set up to block popup windows.
    When I change the chechbox of setting to "allow the popup at digitalpoint" it beging to work
    Just check you setting at right corner of you address bar at your browser
     
    Alex Your Dream, Nov 7, 2016 IP
  10. M.Y

    M.Y Active Member

    Messages:
    82
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #10
    Thanks for your help Alex, that did seem to be the issue - all sorted now.

    @pops ...yeah_serious!
     
    M.Y, Nov 8, 2016 IP
  11. PoPSiCLe

    PoPSiCLe Illustrious Member

    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    719
    Best Answers:
    151
    Trophy Points:
    420
    #11
    You know that XP has been out of commission for about 7 years, with end of support in 2012 or 2014, I forget which. That means no security updates whatsoever, mostly no support for modern versions of programs... It's a hazard having such a box online, truly.
     
    PoPSiCLe, Nov 9, 2016 IP
  12. Links_Management

    Links_Management Well-Known Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    105
    #12
    Hello,
    I have a problem with banner ads but in another way. When I'm trying to choose the area where to run the ad or country I see this error
    http://dl4.joxi.net/drive/2017/06/21/0019/0284/1302812/12/0ca7c78df5.jpg What am I doing wrong? Or what should I fix to be able to choose all options that I need?
    Thank you in advance for the help.
     
    Links_Management, Jun 21, 2017 IP
  13. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,205
    Likes Received:
    2,584
    Best Answers:
    457
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #13
    Is it after you hit the "Save" button at the bottom?

    It's working for me when I try it. Do you have any browser extensions that might be altering the page itself (like ad blockers)?
     
    digitalpoint, Jun 21, 2017 IP
  14. Links_Management

    Links_Management Well-Known Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    105
    #14
    Unfortunately, I see this error even when I try to bid CPM. I have tried to create the ad in Chrome and Mozilla Firefox and the problem is the same. Actually, I didn't describe all in details.
    At first, I saw this message or error (I don't know) http://dl3.joxi.net/drive/2017/06/22/0019/0284/1302812/12/010c1000de.jpg when I was trying to upload banners. When I've resolved this problem (I've changed the setting in my browser), I've got another problem - the error mentioned in the previous message.
    I had tried to create the ad in Opera browser and all this situation has repeated. Have you any idea how to resolve my issue?
     
    Links_Management, Jun 21, 2017 IP
  15. Links_Management

    Links_Management Well-Known Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    105
    #15
    The question is no longer relevant, figured out. Thanks
     
    Links_Management, Jun 22, 2017 IP
  16. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,205
    Likes Received:
    2,584
    Best Answers:
    457
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #16
    Just out of curiosity, what was the issue/fix?
     
    digitalpoint, Jun 22, 2017 IP
  17. Links_Management

    Links_Management Well-Known Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    105
    #17
    Actually, I haven't figured out the reason. I was trying to enable Flash in my browser settings to be able to upload the banners and get rid such problem in the future, but after that, I've got an error. So, after few attempts, I've tried to unblock Flash only for the current session (in the address bar) and it's worked. So, I need to unblock Flash each time when I reload the page but fortunately, it works.
     
    Links_Management, Jun 22, 2017 IP