1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

This code causes page to keep loading

Discussion in 'HTML & Website Design' started by jazzzyman, Mar 20, 2013.

  1. #1
    so basically this code is inserted between the body tags as it is. no idea if all of the code is needed its just the closest working thing i have found and edited

    problem being the browser thinks the page hasnt finished loading
    Solved! View solution.
    jazzzyman, Mar 20, 2013 IP
  2. baranmod

    baranmod Active Member

    Messages:
    213
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    55
    #2
    You should show us code. However, maybe it is a problem with your hosting?
    baranmod, Mar 21, 2013 IP
  3. jazzzyman

    jazzzyman Active Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #3
    Hostings usually pretty sweet

    also how would i add a second and maybe third row in the drop down?
    another thing
    i use frontpage dont laugh, is there any way to stop the entire drop down menu being displayed during editing? it kind of gets in the way with every image in the menu being visible on screen while im in fp

    <table border="1" cellspacing="1" width="60" height="60">
    <tr>
    <td width="60" height="60"><style>

    table



    table.menu
    {
    font-size:100%;
    position:absolute;
    visibility:hidden;
    }
    </style>
    <script type="text/javascript">
    function showmenu(elmnt)
    {
    document.getElementById(elmnt).style.visibility="visible";
    }
    function hidemenu(elmnt)
    {
    document.getElementById(elmnt).style.visibility="hidden";
    }
    </script>



    <table width="60" height="60">
    <tr bgcolor="#FFFFFF">
    <td onmouseover="showmenu('Graphic Design')" onmouseout="hidemenu('Graphic Design')">
    <img src="Thumbs/plus.png" width="60" height="60"><br />
    <table class="menu" id="Graphic Design" width="60">
    <tr><td class="menu"><a href="www.techagesite.com/meboy.htm">
    <img src="thumbs/angry-birds-iphone-4-wallpaper-mobile-05_small.jpg" width="100" height="150"></td></tr>
    <tr><td class="menu"><a href="www.techagesite.com/meboy.htm">
    <img src="thumbs/angry-birds-iphone-4-wallpaper-mobile-05_small.jpg" width="100" height="150"></td></tr>
    </table>
    </td>


    </td>
    </tr>
    </table></td>
    </tr>
    </table>
    jazzzyman, Mar 21, 2013 IP
  4. matt_62

    matt_62 Well-Known Member

    Messages:
    1,331
    Likes Received:
    276
    Best Answers:
    12
    Trophy Points:
    195
    #4
    I think you missed another </td>

    here is where that should go:
    <td onmouseover="showmenu('Graphic Design')" onmouseout="hidemenu('Graphic Design')">
    <img src="Thumbs/plus.png" width="60" height="60"><br />
    <table class="menu" id="Graphic Design" width="60">
    </td>


    where you have this:
    </td></tr>
    </table>
    </td>


    </td>
    </tr>
    </table></td>
    </tr>
    </table

    replace it with this:
    </td></tr>
    </table>
    </td>
    </table>

    that *should* help... but once those changes made, then use this: http://validator.w3.org/
    its a great way to find issues.
    matt_62, Mar 21, 2013 IP
  5. jazzzyman

    jazzzyman Active Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #5
    thanks for your help
    jazzzyman, Mar 21, 2013 IP
  6. jazzzyman

    jazzzyman Active Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #6
    new problem
    works fine previewing but when i publish, the images are missing but their hyperlink and dimensions are still there?
    jazzzyman, Mar 21, 2013 IP
  7. themes4all

    themes4all Active Member

    Messages:
    535
    Likes Received:
    38
    Best Answers:
    6
    Trophy Points:
    75
    #7
    You use frontpage.. so just check the Images URL... you should get something like C:/...... Remove it and leave just the direct link to the Image if you put all the files on your public_html folder or leave just the Images Folder if you use it to store the pictures to....
    themes4all, Mar 21, 2013 IP
  8. jazzzyman

    jazzzyman Active Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #8
    thats all in check
    no idea why this is doing this
    jazzzyman, Mar 21, 2013 IP
  9. themes4all

    themes4all Active Member

    Messages:
    535
    Likes Received:
    38
    Best Answers:
    6
    Trophy Points:
    75
    #9
    what is your website url !?
    themes4all, Mar 21, 2013 IP
  10. jazzzyman

    jazzzyman Active Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #10
    http://www.techagesite.com/funny-wallpaper-pics-quotes-photos-and-stuff.htm
    jazzzyman, Mar 21, 2013 IP
  11. #11
    check in your Code and Find : thumb then replace it with : Thumb (in your code the images folder is with Capital T)

    Goodluck
    themes4all, Mar 21, 2013 IP
  12. jazzzyman

    jazzzyman Active Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #12
    any idea how to make a second colum in the drop down menu? maybe even a black strip under the images with text?
    jazzzyman, Mar 21, 2013 IP
  13. jazzzyman

    jazzzyman Active Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #13
    i might just edit the images itself to save loading more code with the text bit
    jazzzyman, Mar 21, 2013 IP
  14. deathshadow

    deathshadow Prominent Member

    Messages:
    5,980
    Likes Received:
    827
    Best Answers:
    144
    Trophy Points:
    395
    #14
    Ok, tables for layout, tables for nothing, presentational markup, windows encoding, unclosed tags, tags like STYLE inside body where they're illegal markup, tags like FONT and CENTER and attributes like BORDER and BACKGROUND that have zero business in any website written after 1997, scripting to do CSS' job...

    There is NOTHING on that page I'd even TRY to deploy as a real website, as it is one of the WORST laundry lists of 'how not to build a website" I have seen in over a DECADE. I don't know what pile of **** WYSIWYG you are using (did somebody say frontpage), but you really should throw ALL of this in the trash, and start over learning how HTML and CSS actually work, instead of this absolute mess of decade and a half out of date garbage.

    Whoever told you it's possible to design usable pages in a sane manner using these methodologies packed you so full of sand you should change your name to Sahara.
    deathshadow, Mar 21, 2013 IP
  15. jazzzyman

    jazzzyman Active Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #15
    wow only just seen this lol
    are you serious foggy
    beginning to see how your post count is so high
    my website may not have 100% perfect w3 validated coding but i guarantee it brings more visitors per day than all of yours combine
    i may not be as crazily obsessed about css and other code as you but i wouldnt go linking to your websites in your sig when a 12 year old could make a better wp theme in 1min.
    apart from the lack of excitement in your sites look and feel all i see is you making pages about proper code etc just like you are doing here
    i came to this forum for help with code not to have you picking apart my code and choice of program
    but goodluck with all that css because i really dont care
    jazzzyman, Mar 24, 2013 IP
  16. deathshadow

    deathshadow Prominent Member

    Messages:
    5,980
    Likes Received:
    827
    Best Answers:
    144
    Trophy Points:
    395
    #16
    To be brutally frank, I very much doubt that... NOT that apparently you've seen my sites since:

    The links in my signature are to a friends FORUMS where he asked me to make a few posts. That's not WP, it's a forums -- LIKE THIS ONE.

    You want to see a couple of my sites:
    http://www.ewiusb.com/
    http://www.deathshadow.com/

    ... a year ago I'd have called EWIUSB my Beethoven's fifth, now... well, needs a few tweaks.

    Can you translate that into ENGLISH, perhaps forming a coherent thought in the process? Hell, I'd settle for Goa'uld. kree tal shal mak? Cha we no mak est lek tol?

    So basically -- You came for help, but don't want help... You have been deluded into thinking you can make websites by Frontpage, your problems in EVERY one of your threads comes from a complete lack of understanding the technologies used to ACTUALLY build websites: HTML and CSS. ...and you wonder why you are having problems. :p

    Really, if you don't know what's wrong with:
    Code (Text):
    1. <body topmargin="0" leftmargin="0" bgcolor="#000000">
    2.  
    3.  
    4. <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" width="100%" id="AutoNumber8" height="100">
    5.   <tr>
    6.     <td>&nbsp;</td>
    7.     <td width="1009">
    8.     <p align="center">&nbsp;</td>
    9.     <td>&nbsp;</td>
    10.   </tr>
    11. </table>
    12.  
    13. <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" id="AutoNumber1" height="147">
    14.   <tr>
    15.     <td>&nbsp;</td>
    16.     <td width="535">
    17.     <img border="0" src="EmuNewNGd_Template/techage_map1_banner1.jpg" width="535" height="147"></td>
    18.     <td width="474" background="EmuNewNGd_Template/techage_map1_banner2.jpg">
    19.     <p align="center">
    20.    
    21.    
    22.    
    23.    
    24.    
    25.    
    26.        
    27.    
    28.    
    29.    
    30.    
    31.    
    32.    
    33.     </td>
    34.     <td>&nbsp;</td>
    35.   </tr>
    36. </table>
    37. <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" id="AutoNumber2" height="30">
    38.   <tr>
    39.     <td>&nbsp;</td>
    40.     <td width="21">&nbsp;</td>
    41.     <td width="967" background="EmuNewNGd_Template/techage_map1_blackmenu.jpg">
    ... and don't want to learn what's wrong with it, you may want to consider doing something other than making websites!

    Case in point, a MODERN developer who bothers NOT crapping out a page in some garbage WYSIWYG would use something like this for that same mess:

    Code (Text):
    1. </head><body>
    2.  
    3. <div id="pageWrapper">
    4.  
    5.     <h1>
    6.         TECH I AGE
    7.         <span><!-- image replacement --></span>
    8.     </h1>
    Last edited: Mar 24, 2013
    deathshadow, Mar 24, 2013 IP
  17. jazzzyman

    jazzzyman Active Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #17
    Yeah ok mate
    i still reckon it is your site seeing death shaddow is the user name goin on there
    still not seeing whats so good about your sites
    funny how you go on about me using very old fp to build my site but your content is about old consoles and im guessing emulators hmm ok
    sorry we cant all be software engineers for 3 decades hey
    so just how long did you spend hunting around my site for something thats left over from when i first started many years ago from scratch
    never said it was wp read what i write a bit slower, maybe start from the begining
    im not interested in what YOU think is wrong with it seeing its not your site
    so i see your hobby is ripping new ones to newbies. most people go out and meet people maybe even have sex but hey go for it mate
    oh and the traffic part lol serious?
    took me a few secs to run both your sites and your not even scratching the surface. god anyone who knows even alexa could figure that out
    so anyone actually wanna help me out or act like deathshaddow here? im here to get answers not to play into your ego mate
    jazzzyman, Mar 25, 2013 IP
  18. deathshadow

    deathshadow Prominent Member

    Messages:
    5,980
    Likes Received:
    827
    Best Answers:
    144
    Trophy Points:
    395
    #18
    ... and how would alexa know what my traffic is?!? Since they're nothing but scam and spyware that people like myself have blocked anyways -- much less as a rule of thumb it only tracks IE users? It relies on cookies and tracking information that doesn't even work anymore in two thirds the browsers in circulation, which is why they haven't had actual relevance for a decade -- but like other giants in the industry they keep lumbering on scamming the new folks. I'd be shocked if it claimed more than a 1000th my actual throughput. Where would you even get the idea Alexa's numbers were accurate for ANY website?

    BTW, seriously, do you know what a shift key is or what all those funny little symbols on the keyboard are? Your posts are painful to try and decipher.

    ... and throwing silver bullet fixes at your problem isn't the answer when the entire methodology is flawed, inaccessible and broken. See the other thread (or is it one of a dozen other threads given the amount of cross-posting you did) where I gave you basically the rewrite of this same code... with no javascript, no tables for layout, and a fraction the overall code-size.
    deathshadow, Mar 25, 2013 IP
  19. jazzzyman

    jazzzyman Active Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #19
    oh one other thing
    your site seems to have had previous owners, looking at the whois info
    jazzzyman, Mar 25, 2013 IP
  20. jazzzyman

    jazzzyman Active Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #20
    lol alexa may not be perfect but they arent that far off
    so your saying alexa is 10x off lol
    alexa is a reputable site believe me been using it as long as i can remember
    yes theres more accurate sites out there but it stands to its data
    have fun building your sites though
    jazzzyman, Mar 25, 2013 IP