1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

The Proxy Discussion Thread

Discussion in 'General Business' started by antman, Jul 14, 2007.

  1. newzone

    newzone Well-Known Member

    Messages:
    2,865
    Likes Received:
    52
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    135
    Digital Goods:
    1
    #6901
    isn't allowed now from what i know
    SEMrush
     
    newzone, May 14, 2008 IP
    SEMrush
  2. Jezz

    Jezz Active Member

    Messages:
    208
    Likes Received:
    9
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    60
    #6902
    I'd like an answer to this as well.
    I've got three sites sharing the same code.
    I think it probably messes with their stats though, making this one site that the zone was created for appear more popular.

    Probably should make a new zone for each site?
    (what a pain in the bum) :rolleyes:
     
    Jezz, May 14, 2008 IP
  3. Jezz

    Jezz Active Member

    Messages:
    208
    Likes Received:
    9
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    60
    #6903
    I liked seeing my adds all over these sites. (didn't seem quite right though)
    Damn it!
    thanks newzone :)
     
    Jezz, May 14, 2008 IP
  4. Dollar

    Dollar Active Member

    Messages:
    2,598
    Likes Received:
    82
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    90
    #6904
    They must of went threw all the publishers with proxies and disabled us from showing inlines and full page ads.
    Becuase I'm still seeing inlines on other sites that are not proxies.
     
    Dollar, May 14, 2008 IP
  5. supernerd3705

    supernerd3705 Peon

    Messages:
    245
    Likes Received:
    8
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6905
    supernerd3705, May 14, 2008 IP
  6. devilkitty

    devilkitty Peon

    Messages:
    303
    Likes Received:
    29
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6906

    Hmmm. I have no problem with full page ads. In fact theyve just started to pay better.

    DK
     
    devilkitty, May 14, 2008 IP
  7. Pal

    Pal Active Member

    Messages:
    524
    Likes Received:
    21
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    60
    #6907
    I just registered with .co.cc, I could just get 3 domains, can I get more domains by re-registering?( I searched site but found nothing.
    Also there is no problem using free domains like .co.cc with google adsense or other programs?
    Thanks a lot
     
    Pal, May 14, 2008 IP
  8. Pal

    Pal Active Member

    Messages:
    524
    Likes Received:
    21
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    60
    #6908
    Adbrite's problem is that they just pay via check (like adsense). I wish they add more payment options
     
    Pal, May 14, 2008 IP
  9. newzone

    newzone Well-Known Member

    Messages:
    2,865
    Likes Received:
    52
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    135
    Digital Goods:
    1
    #6909
    only if you buy premium co.cc domains , for free accounts is limited to 3, this was the official answer when i asked their support
     
    newzone, May 14, 2008 IP
  10. meep99

    meep99 Peon

    Messages:
    785
    Likes Received:
    14
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6910
    maybe try afraid.org they have some short tld to pick from
     
    meep99, May 14, 2008 IP
    poseidon likes this.
  11. Dollar

    Dollar Active Member

    Messages:
    2,598
    Likes Received:
    82
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    90
    #6911
    Adnetworks usually say you must have and place ads only on a top level TLD that is yours, no free domains or hosting sites. Except for adsense.
     
    Dollar, May 14, 2008 IP
  12. poseidon

    poseidon Banned

    Messages:
    4,356
    Likes Received:
    246
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6912
    I have approved most of the proxies :) keep them coming guys.

    Now you can also go for Premium Listing to get Maximum traffic (hundreds of visitors). Check MWolk to know more about it. The Premium Listing is Only $9.95 and for 1 month, you will be shown as Premium advertiser, getting maximum exposure to your proxy site. You can Read More about it here

    Ofcourse, your proxy will also be sent to feed readers and email subscribers, not to mention, it will also have permanent listing in the Proxy list :)

    Pushkar
     
    poseidon, May 14, 2008 IP
  13. goldmon

    goldmon Well-Known Member

    Messages:
    6,300
    Likes Received:
    53
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    190
    #6913
    just to ask you guys. Anyone use adsense referrals with proxies?If so..any success? which referrals?
     
    goldmon, May 14, 2008 IP
  14. newzone

    newzone Well-Known Member

    Messages:
    2,865
    Likes Received:
    52
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    135
    Digital Goods:
    1
    #6914
    i don't use them so i don't know
     
    newzone, May 14, 2008 IP
  15. osmanrulz

    osmanrulz Active Member

    Messages:
    245
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    55
    #6915
    I don't know If im wording this question right, sorry if it's noob, toward you all proxy proffessionals. Can I add a proxy on a seperate page on my site. I basically want to make a multi-feature site, right now my site provides articles and content asyou can see here: http://canmarketers.info , but what I basically want to do (As you see all my articles are categorized in different pages such as SEO etc.., can I make a category or another page for proxy only, or inorder to maintain a proxy, the proxy must be on the homepage. If this is possible, if anyone can help me set this up on my site, that would be awesome. I'm kinda short on money atm, so If anyone provides help setting a proxy on my site for free that would be even better. Please PM me if you can help me. If you do not allow your services to be free than I can offer a minimum amount of 0.50 - $2 (sorry that's all I have right now).
     
    osmanrulz, May 14, 2008 IP
  16. brainstormingin

    brainstormingin Well-Known Member

    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    176
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    153
    #6916
    Most servers don't allow to run proxies. Best way would be to use a embed proxy. Its free. Check out the link below http://www.embedproxies.com/
     
    brainstormingin, May 14, 2008 IP
  17. nessie

    nessie Active Member

    Messages:
    284
    Likes Received:
    9
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    80
    #6917
    I have tested them. But very little success.
     
    nessie, May 14, 2008 IP
  18. Dollar

    Dollar Active Member

    Messages:
    2,598
    Likes Received:
    82
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    90
    #6918
    I think my proxy died or soemthing?

    [​IMG]
     

    Attached Files:

    • dead.JPG
      dead.JPG
      File size:
      15.8 KB
      Views:
      137
    Dollar, May 14, 2008 IP
  19. nessie

    nessie Active Member

    Messages:
    284
    Likes Received:
    9
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    80
    #6919
    Nah. Proxies do reincarnate. :D
     

    Attached Files:

    • rei.jpg
      rei.jpg
      File size:
      11.2 KB
      Views:
      87
    nessie, May 14, 2008 IP
  20. Dollar

    Dollar Active Member

    Messages:
    2,598
    Likes Received:
    82
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    90
    #6920
    lol :)



    Hey anyone here ever notice the "dead zone" time of proxies? Right when the clock hits 1am ish, its just dead. like 0 traffic. Nothing. Then a hour later then the U.K guys come
     
    Dollar, May 14, 2008 IP