1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

The Proxy Discussion Thread

Discussion in 'General Business' started by antman, Jul 14, 2007.

  1. Johnny Doomo

    Johnny Doomo Banned

    Messages:
    352
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4301
    Thanks. I heard that phproxy was discontinued anyways. I don't want to create a site with a script that is discontinued before I even build my site.
    SEMrush
     
    Johnny Doomo, Jan 22, 2008 IP
    SEMrush
  2. llamafier

    llamafier Peon

    Messages:
    388
    Likes Received:
    7
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4302
    Yeah, that is one of the things I like a lot about glype - it is actively being developed.
     
    llamafier, Jan 22, 2008 IP
  3. newzone

    newzone Well-Known Member

    Messages:
    2,865
    Likes Received:
    52
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    135
    Digital Goods:
    1
    #4303
    i think is true i desactivated in-line ads to be ok in any case


    Adsense NO ! Never even try it ! isn't allowed !
     
    newzone, Jan 23, 2008 IP
  4. jackass2007

    jackass2007 Peon

    Messages:
    2,379
    Likes Received:
    267
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4304
    You got it wrong, I'm never asked putting Adsense on proxified page :confused:
     
    jackass2007, Jan 23, 2008 IP
  5. newzone

    newzone Well-Known Member

    Messages:
    2,865
    Likes Received:
    52
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    135
    Digital Goods:
    1
    #4305
    you said this :rolleyes: so i answered ...
     
    newzone, Jan 23, 2008 IP
  6. jackass2007

    jackass2007 Peon

    Messages:
    2,379
    Likes Received:
    267
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4306
    Sorry, if that was confusing...let me put it this way :p

    1. Can we use Adsense and Widgetbuck on same page(of course not proxified one) :p ?

    2. Can we put Widgetbuck on proxified page?
     
    jackass2007, Jan 23, 2008 IP
  7. lanmonkey

    lanmonkey Active Member

    Messages:
    549
    Likes Received:
    9
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    60
    #4307
    thats normal dude.... be thankful you arnt smartpriced yet (it will happen eventually) then you will get like $0.70 for 58 clicks
     
    lanmonkey, Jan 23, 2008 IP
  8. Scriptona

    Scriptona Notable Member

    Messages:
    4,957
    Likes Received:
    265
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    280
    #4308
    I don't see anything wrong with that :D you can change script any time without losing anything since you don't need database and no user registration. just switch by uploading files :D

    PHProxy is by far the most balanced proxy script...
     
    Scriptona, Jan 23, 2008 IP
  9. jayant_me

    jayant_me Banned

    Messages:
    584
    Likes Received:
    47
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4309
    No u cant use inline ads on proxified pages, as it might show the ads in the content of proxified page(which u dont own), you are allowed to use adbrite ads on ly in the region u own. So its safe not to use inline ads in proxified pages.

    IMO you can use adbrite and widgetbucks on same page, widget bucks ads dont lok like adsense ads, so it should be fine.
     
    jayant_me, Jan 23, 2008 IP
    jackass2007 likes this.
  10. andrew01

    andrew01 Peon

    Messages:
    142
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4310
    Is anyone using WDServers? If so can you link one of your websites hosted with them?

    I'm in Singapore at the moment and can't access my site from my house or school, but I can access it through a proxy, making me think that Singapore IPs are blocked or something?

    Thanks.
     
    andrew01, Jan 23, 2008 IP
  11. lolage

    lolage Active Member

    Messages:
    1,129
    Likes Received:
    14
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    78
    #4311
    If you own a proxy network is it neccasary to have links on the proxy to other networked proxys?

    Thanks.
     
    lolage, Jan 23, 2008 IP
  12. WebsiteAngel

    WebsiteAngel Peon

    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4312
    Sounds interesting, please pm with more details.
     
    WebsiteAngel, Jan 23, 2008 IP
  13. champ_rock

    champ_rock Peon

    Messages:
    3,349
    Likes Received:
    115
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4313
    ya i have got two VPSes with wdservers

    please tell me ur site

    thanks
     
    champ_rock, Jan 23, 2008 IP
  14. ameyjah

    ameyjah Peon

    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    93
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4314
    yeah use glype if you need good glype templates then http://www.freeproxydesigns.com/
     
    ameyjah, Jan 23, 2008 IP
  15. thewird

    thewird Peon

    Messages:
    647
    Likes Received:
    14
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4315
    You can try pinging your VPS IP to see if your blocked.

    thewird
     
    thewird, Jan 23, 2008 IP
  16. kingjacob

    kingjacob Peon

    Messages:
    905
    Likes Received:
    31
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4316
    kingjacob, Jan 23, 2008 IP
  17. jakeruston

    jakeruston Banned

    Messages:
    1,363
    Likes Received:
    89
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4317

    When I tried to use it, it generated the code fine, but when I put it in the document, nothing shows up where its supposed to be, and when I check the source, theres nothing there at all, no HTML to display it or anything.
     
    jakeruston, Jan 23, 2008 IP
  18. anions

    anions Notable Member

    Messages:
    4,840
    Likes Received:
    179
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    225
    #4318
    Dont forget to delete setup.php on your glype proxies:

    If you know Eric Auberin(ericauberin@gmail.com), the owner of the folowing sites, give him a good kick in the balls.
    
    http://goopler.net/
    http://browse-queen.info/
    http://unblockusonline.info/
    
    Code (markup):

    Btw, I need to upgrade my glype proxies - which files should i replace? I'm hoping I dont have to edit/replace main.php
     
    anions, Jan 23, 2008 IP
  19. zaczebra

    zaczebra Peon

    Messages:
    654
    Likes Received:
    16
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4319
    1. Yes, you can put non contextual ads on the same page as adsense as long as they don't look like adsense ads - widgetbucks has 2 different ads - the first is the shopping widget - these look fook all like adsense so you are fine - the second are ringtone image type ads similar to adbrite ones - these could possibly be mistaken for adsense image ads - so space them apart and even maybe put a border around the widgetbucks ad saying "ads by widdgetbucks etc"

    2. no - debatable - widgetbucks t & c state that you cannot put ads on pages with pornography - people use proxies to browse pornography

    PM me for $0.45+ click info using widgetbucks
     
    zaczebra, Jan 23, 2008 IP
  20. Napoleon

    Napoleon Peon

    Messages:
    732
    Likes Received:
    20
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4320
    The top spot in my proxy list is for sale. Price is $3 per month. Reply or PM me if you are interested.
     
    Napoleon, Jan 23, 2008 IP