1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Stupid message is annoying me

Discussion in 'Support & Feedback' started by tfusion, Jun 13, 2007.

  1. #1
    I have a problem when loading DP forum, well, every post/thread i load has the same thing. I get an alert saying something about a script and i have two options: Stop Script or Continue. Both do the same... but the problem is that it annoys me because it slows down the speed and appears every time i load something.
    Any idea on how to fix it?
    SEMrush
     
    tfusion, Jun 13, 2007 IP
    SEMrush
  2. NeoGen

    NeoGen Writer

    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    301
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    230
    #2
    Which browser are you using. Is this coming in all browsers?
     
    NeoGen, Jun 14, 2007 IP
  3. T0PS3O

    T0PS3O Feel Good PLC

    Messages:
    13,219
    Likes Received:
    777
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    Screenshot or it didn't happen :)

    Sounds like spyware to me.
     
    T0PS3O, Jun 14, 2007 IP
    sarahk and Halobitt like this.
  4. nks

    nks Well-Known Member

    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    40
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    160
    #4
    I certainly don't have any problem loading DP... it's quite likely to be spyware that has secretly crept its way into your system under your nose.

    Take a look at your system. DP seems fine to me...
     
    nks, Jun 14, 2007 IP
  5. tfusion

    tfusion Peon

    Messages:
    566
    Likes Received:
    32
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    Im using Firefox and only happens with it, i don't use IE because its slower and i dont like it.
    If you wan a screenshot, give me some minutes
     
    tfusion, Jun 14, 2007 IP
  6. Jerlene.net

    Jerlene.net Prominent Member

    Messages:
    11,974
    Likes Received:
    463
    Best Answers:
    1
    Trophy Points:
    360
    #6
    Could be a virus because I use FireFox and everything is fine. Never happened before.
     
    Jerlene.net, Jun 14, 2007 IP
  7. sundaybrew

    sundaybrew Numerati

    Messages:
    7,294
    Likes Received:
    1,260
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    560
    #7

    Thats 100% spyware or malware for sure....

    Go to cnet and download ad aware , and spybot search and destroy..

    That should help
     
    sundaybrew, Jun 14, 2007 IP
  8. tfusion

    tfusion Peon

    Messages:
    566
    Likes Received:
    32
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #8
    Hmm... i think its fixed now... I cleared my cache and its not showing anymore!
     
    tfusion, Jun 14, 2007 IP
    nks likes this.
  9. nks

    nks Well-Known Member

    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    40
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    160
    #9
    Good work!!
     
    nks, Jun 14, 2007 IP
  10. rochow

    rochow Notable Member

    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    245
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    240
    #10
    As in cleaned out your temporary internet files? Gmail does this sometimes to me using FF and I would like to stop it, I thought it was something wrong on their side.
     
    rochow, Jun 14, 2007 IP
  11. inworx

    inworx Peon

    Messages:
    4,860
    Likes Received:
    201
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #11
    Gmail gives me Temporary Error 502 at least for 1 hour every day..annoys me. But its a problem with FF, not IE.
     
    inworx, Jun 17, 2007 IP