1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

String Problem

Discussion in 'PHP' started by Dreads, Apr 17, 2008.

  1. #1
    FIRST PROBLEM SOLVED..

    NEW PROBLEM

    - Now it seems that if it finds "use" inside the word because (beca"use") it would replace it, what should i add? to the existing code to fix it?
    <?php
    
    include 'config.php';
    include 'connectdb.php';
    
    $text = $_POST["text"];
    $query = "SELECT * FROM myqrio";
    $result = mysql_query($query);
    
    while($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC))
    {
        $oldword = $row['word'];
        $newword = $row['replacex'];
        $text = str_replace($oldword, $newword, $text);
    }
    
    echo $text;
    
    include 'connectoff.php';
    ?>
    
    PHP:
    I was thinking maybe.. add a space infront of the string of $oldword ?
     
    Dreads, Apr 17, 2008 IP
  2. Brewster

    Brewster Active Member

    Messages:
    489
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    60
    #2
    Try this:

    <?php
    
    include 'config.php';
    include 'connectdb.php';
    
    $text = $_POST["text"];
    $query = "SELECT * FROM myqrio";
    $result = mysql_query($query);
    
    $SearchWords = array();
    $ReplaceWords = array();
    
    while($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC))
    {
    	$SearchWords[] = $row['word'];
    	$ReplaceWords[] = $row['replacex'];
    }
    
    $final = str_replace( $SearchWords, $ReplaceWords, $text );
    echo $final;
    
    include 'connectoff.php';
    ?>
    PHP:
    Brew
     
    Brewster, Apr 17, 2008 IP
  3. Dreads

    Dreads Well-Known Member

    Messages:
    1,883
    Likes Received:
    24
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    150
    #3
    nopz it didnt work :(
    if u have a msn or something, i can show u the script and stuff -_-
     
    Dreads, Apr 17, 2008 IP
  4. hogan_h

    hogan_h Peon

    Messages:
    199
    Likes Received:
    30
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4
    ?

    
    <?php
    
    include 'config.php';
    include 'connectdb.php';
    
    $text = $_POST["text"];
    $query = "SELECT * FROM myqrio";
    $result = mysql_query($query);
    
    while($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC))
    {
    	$oldword = $row['word'];
    	$newword = $row['replacex'];
    	$text = str_replace($oldword, $newword, $text);
    }
    
    echo $text;
    
    include 'connectoff.php';
    ?>
    
    PHP:
     
    hogan_h, Apr 17, 2008 IP
  5. Dreads

    Dreads Well-Known Member

    Messages:
    1,883
    Likes Received:
    24
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    150
    #5
    EDIT:

    NEED HELP ON THE SECOND PROBLEM

    Thanks
     
    Dreads, Apr 17, 2008 IP
    hogan_h likes this.
  6. hogan_h

    hogan_h Peon

    Messages:
    199
    Likes Received:
    30
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    Yes, try modifying the entry in database und put " use" instead of "use" in 'word' column.
     
    hogan_h, Apr 18, 2008 IP
  7. phpl33t

    phpl33t Banned

    Messages:
    456
    Likes Received:
    33
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    Exactly what I do, good call.
     
    phpl33t, Apr 18, 2008 IP