1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Rules SPAMMER in B/S/T

Discussion in 'Support & Feedback' started by cbusiness, Mar 15, 2013.

  1. #1
    I have a post for website auction in B/S/T.
    & I have come across a Spammer seemingly trying to promote hosting services.
    This guy is posted false links on my auction that suggested my website was down.

    I responded posting the actual link to my website, and he replies with a PNG screen shot image "Server Not Found" ERROR.

    I believe part of the 3 "likes" system was put in place to help prevent situations such as this.

    Posting false links and having spam links in a website auction I believe may have some negative effects on potential bidders.

    This guy shouldn't have access to B/S/T area.

    Image2.png
    Image3.png
    cbusiness, Mar 15, 2013 IP
  2. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,126
    Likes Received:
    2,245
    Best Answers:
    389
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    27
    #2
    If you see something that violates our rules, use the "Report" option.
    digitalpoint, Mar 15, 2013 IP
  3. Smyrl

    Smyrl Tomato Republic Staff

    Messages:
    12,978
    Likes Received:
    1,311
    Best Answers:
    61
    Trophy Points:
    510
    #3
    When I checked I could not reach the site either with the www or without the www.
    Smyrl, Mar 15, 2013 IP
  4. cbusiness

    cbusiness Active Member

    Messages:
    744
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    65
    #4

    Thanks, apparently something needs to be fixed on my end. Site shows up on my computers just fine so I didn't realize the problem. Trying to fix.
    cbusiness, Mar 15, 2013 IP
  5. ryan_uk

    ryan_uk Prominent Member

    Messages:
    3,943
    Likes Received:
    991
    Best Answers:
    33
    Trophy Points:
    365
    #5
    The DNS is cached for you locally, I guess.
    ryan_uk, Mar 15, 2013 IP
    cbusiness and indyonline like this.
  6. indyonline

    indyonline Prominent Member

    Messages:
    4,629
    Likes Received:
    249
    Best Answers:
    2
    Trophy Points:
    335
    #6
    yup, clear your cache or do a DNS flush (if clearing cache don't work)

    Ummm, ya he should. He has his 3 likes...
    Last edited: Mar 15, 2013
    indyonline, Mar 15, 2013 IP
    Blogmaster and cbusiness like this.
  7. cbusiness

    cbusiness Active Member

    Messages:
    744
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    65
    #7
    Tried to adjust a few things. I believe it's up, but it's always been up for me so I won't know for sure until someone else tries.
    cbusiness, Mar 15, 2013 IP
  8. indyonline

    indyonline Prominent Member

    Messages:
    4,629
    Likes Received:
    249
    Best Answers:
    2
    Trophy Points:
    335
    #8
    It's working but very slow.
    indyonline, Mar 15, 2013 IP
  9. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,126
    Likes Received:
    2,245
    Best Answers:
    389
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    27
    #9
    Yep... looks like it's working now. What did you change?
    digitalpoint, Mar 15, 2013 IP
  10. cbusiness

    cbusiness Active Member

    Messages:
    744
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    65
    #10
    Just updated the domains second name server & changed both name servers to match the domain.
    cbusiness, Mar 15, 2013 IP
  11. cbusiness

    cbusiness Active Member

    Messages:
    744
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    65
    #11
    Input was was very much appreciated. Thanks. Problem solved.
    cbusiness, Mar 15, 2013 IP