1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

So now we can have 4 ads!

Discussion in 'Guidelines / Compliance' started by fryman, Mar 15, 2005.

  1. fryman

    fryman Kiss my rep

    Messages:
    9,605
    Likes Received:
    777
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    370
    #21
    What kind of ads? If yopu are talking about text ads then no, you are only allowed one single set per page
    SEMrush
     
    fryman, Mar 17, 2005 IP
    SEMrush
  2. hanyixin

    hanyixin Peon

    Messages:
    107
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #22
    How should I understand the "set"? Thanks.
     
    hanyixin, Mar 17, 2005 IP
  3. Infiniterb

    Infiniterb Well-Known Member

    Messages:
    1,314
    Likes Received:
    50
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    168
    #23
    Adlinks units are "sets" of text links.
     
    Infiniterb, Mar 17, 2005 IP
  4. hanyixin

    hanyixin Peon

    Messages:
    107
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #24
    Then if I have a google ad in page A, and then use a framed page B in page A. There is another google ad in page B, Is this violate the TOS?
     
    hanyixin, Mar 17, 2005 IP
  5. fryman

    fryman Kiss my rep

    Messages:
    9,605
    Likes Received:
    777
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    370
    #25
    Yes :rolleyes:
     
    fryman, Mar 17, 2005 IP
  6. hanyixin

    hanyixin Peon

    Messages:
    107
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #26
    Then if there is no google ad in page A, is it violate the TOS, still?
     
    hanyixin, Mar 17, 2005 IP
  7. fryman

    fryman Kiss my rep

    Messages:
    9,605
    Likes Received:
    777
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    370
    #27
    No :rolleyes:
     
    fryman, Mar 17, 2005 IP
  8. hanyixin

    hanyixin Peon

    Messages:
    107
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #28
    :)
    Thanks for your reply
     
    hanyixin, Mar 17, 2005 IP
  9. Homer

    Homer Spirit Walker

    Messages:
    2,396
    Likes Received:
    150
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #29
    So we can run 1 AdLink and 3 regular style. The problem I have is when you try to 'deck a page out to the max' with ads they rarely all display.
     
    Homer, Mar 17, 2005 IP
  10. hanyixin

    hanyixin Peon

    Messages:
    107
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #30
    :mad: I never saw 2 ads displayed in my site. :(
     
    hanyixin, Mar 17, 2005 IP
  11. fryman

    fryman Kiss my rep

    Messages:
    9,605
    Likes Received:
    777
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    370
    #31
    It depends, Homer. I have several sites with 2 468x60 banners (2 ads per banner) plus one big skyscrapper with 5 ads, and never have a problem filling them up.
     
    fryman, Mar 17, 2005 IP
  12. www.AmCy.org

    www.AmCy.org American CyberSpace®

    Messages:
    1,642
    Likes Received:
    60
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    190
    #32
    Yup, that's why you should create banners to use with the optional "google_alternate_ad_url"--the best improvement to adsense since it's creation, IMO.

    http://www.google.com/support/adsen...ate+ad+url&topic=0&ctx=en:quick_answer&type=f

    AmCy
     
    www.AmCy.org, Mar 17, 2005 IP
  13. fryman

    fryman Kiss my rep

    Messages:
    9,605
    Likes Received:
    777
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    370
    #33
    I totally agree to that, I don't have any Google banners that don't include that piece of script.

    Nothing worse than to end up with an ugly blank spot, or even worse, a PSA that will only take away your visitors and not give you a cent for it.
     
    fryman, Mar 17, 2005 IP
  14. kumarnavneet

    kumarnavneet Peon

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #34
    in my openion any user have to click twice for a valid click while in other format only one click is final.
    in ads link it goes to other google page where the visitor is supposed to click.
    let me know if i am right.....?
    navneet
     
    kumarnavneet, Mar 17, 2005 IP
  15. mkitty

    mkitty Peon

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #35
    Same thing happened to me. Weird thing is, two ads were working last time I check -about a week ago. Today I pulled up my site and there was this huge blank spot!
    I deleted the 2nd code and all is well again, but I can only have one ad.
    weird.
     
    mkitty, Mar 23, 2005 IP
  16. Homer

    Homer Spirit Walker

    Messages:
    2,396
    Likes Received:
    150
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #36
    Homer, Mar 23, 2005 IP