1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Show Geotargeted Map Of Visitors To Your Site...

Discussion in 'Products & Tools' started by digitalpoint, Nov 4, 2005.

  1. #1
    digitalpoint, Nov 4, 2005 IP
  2. Hodgedup

    Hodgedup Peon

    Messages:
    3,962
    Likes Received:
    287
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #2
    The map isn't pulling up in firefox for me.

    In IE I get Internet Explorer cannot open this page.
     
    Hodgedup, Nov 4, 2005 IP
  3. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,875
    Likes Received:
    2,422
    Best Answers:
    420
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #3
    The thing with IE was just fixed... but Firefox seems to work (and always did) for me...
     
    digitalpoint, Nov 4, 2005 IP
  4. Hodgedup

    Hodgedup Peon

    Messages:
    3,962
    Likes Received:
    287
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4
    Hodgedup, Nov 4, 2005 IP
  5. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,875
    Likes Received:
    2,422
    Best Answers:
    420
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #5
    For which OS/browser? Did you try reloading?
     
    digitalpoint, Nov 4, 2005 IP
  6. lorien1973

    lorien1973 Notable Member

    Messages:
    12,210
    Likes Received:
    602
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    260
    #6
    I tried and got the same error.

    Win XP, IE

    Here's the error I get:
    line 148
    char 27
    error: expected ";"
    code0
     
    lorien1973, Nov 4, 2005 IP
  7. Hodgedup

    Hodgedup Peon

    Messages:
    3,962
    Likes Received:
    287
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    Hodgedup, Nov 4, 2005 IP
  8. Smyrl

    Smyrl Tomato Republic Staff

    Messages:
    13,181
    Likes Received:
    1,383
    Best Answers:
    70
    Trophy Points:
    510
    #8
    I have pasted code on two sites now and both show what appears to be the same one visitor in the Virginia Region. I am in Texas. Could it be Earthlink facilities are in Virginia?

    Shannon
     

    Attached Files:

    Smyrl, Nov 4, 2005 IP
  9. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,875
    Likes Received:
    2,422
    Best Answers:
    420
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #9
    What the hell? It's working fine for me in both browsers on windows...
     
    digitalpoint, Nov 4, 2005 IP
  10. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,875
    Likes Received:
    2,422
    Best Answers:
    420
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #10
    Is it you?

    It is... your IP is only traceable to the United States, so it puts you as Washington DC generically.
     
    digitalpoint, Nov 4, 2005 IP
  11. lorien1973

    lorien1973 Notable Member

    Messages:
    12,210
    Likes Received:
    602
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    260
    #11
    I cleared cache and cookies and I had the same error show up. I didnt even get as far as seeing the 1 visitor.
     
    lorien1973, Nov 4, 2005 IP
  12. Smyrl

    Smyrl Tomato Republic Staff

    Messages:
    13,181
    Likes Received:
    1,383
    Best Answers:
    70
    Trophy Points:
    510
    #12
    He he, I do not know. Edited my above post to reflect my confusion. Let me dial in on different ISP and see if it changes.

    Shannon

    Thanks Shawn. I am feeling a little lonely like the maytag repairman.

    Neat toy. Off to try to find a site where I won't be so lonely.

    Shannon
     
    Smyrl, Nov 4, 2005 IP
  13. TheHoff

    TheHoff Peon

    Messages:
    1,530
    Likes Received:
    130
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #13
    FF console sez:

    Error: missing ; before statement

    Source file: /tools/geovisitors/ line: 148

    var allPoints = new Array );


    ^^^ missing a ( ??
     
    TheHoff, Nov 4, 2005 IP
  14. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,875
    Likes Received:
    2,422
    Best Answers:
    420
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #14
    lorien - I think I figured it out... try it now. It was trying to show visitors for forums.digitalpoint.com, but had no data to plot.

    Smyrl - see previous post (I edited it).
     
    digitalpoint, Nov 4, 2005 IP
  15. dawggone

    dawggone Peon

    Messages:
    505
    Likes Received:
    9
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #15
    It works fine for me in FireFox and my little balloon location was actually pretty accurate <g>. This is pretty cool. I could see this would be a great feature for many interactive sites.
     
    dawggone, Nov 4, 2005 IP
  16. Hodgedup

    Hodgedup Peon

    Messages:
    3,962
    Likes Received:
    287
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #16
    It works for me now in both.
     
    Hodgedup, Nov 4, 2005 IP
  17. lorien1973

    lorien1973 Notable Member

    Messages:
    12,210
    Likes Received:
    602
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    260
    #17
    Yep. I show 5 people now. CA, FL (me), TX (I assume smyrl), KY, DC
     
    lorien1973, Nov 4, 2005 IP
  18. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,875
    Likes Received:
    2,422
    Best Answers:
    420
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #18
    Yeah... I didn't add the tracking code (the image) to the first post (but it's there now), so it was trying to plot 0 points and didn't like it. :) I added an additional check that if there is no data to plot, it will fallback to www.digitalpoint.com data.
     
    digitalpoint, Nov 4, 2005 IP
  19. lorien1973

    lorien1973 Notable Member

    Messages:
    12,210
    Likes Received:
    602
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    260
    #19
    So its kinda gathering data right now. Its not showing visitors that came and went before the map went up?

    I'm waiting for that first antarctica visitor, personally :)
     
    lorien1973, Nov 4, 2005 IP
  20. Hodgedup

    Hodgedup Peon

    Messages:
    3,962
    Likes Received:
    287
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #20
    Nice work Shawn. That's really cool.
     
    Hodgedup, Nov 4, 2005 IP