1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

SEO Toolbar for Firefox?

Discussion in 'Search Engine Optimization' started by Ascendancy, Nov 3, 2009.

  1. #1
    What are some cool add-on toolbars for FF that can display SEO stats on websites and do things like check PR, how many backlinks, etc. I know I saw this somewhere but can't remember the link or name...
    SEMrush
     
    Ascendancy, Nov 3, 2009 IP
    SEMrush
  2. Johanv

    Johanv Peon

    Messages:
    83
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #2
    addons.mozilla.org/nl/firefox/search?q=seo&cat=all

    I have SEOQauke, but I think it's useless. Google toolbar is enough for me.
     
    Johanv, Nov 3, 2009 IP
  3. Ascendancy

    Ascendancy Active Member

    Messages:
    1,721
    Likes Received:
    31
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    90
    #3
    I think I was using FoxySEO Tool or something similar to that plugin. Thanks for the query link, I'll go through those and find which one it was. These are all very helpful, though
     
    Ascendancy, Nov 3, 2009 IP
  4. webwest

    webwest Peon

    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
  5. Johanv

    Johanv Peon

    Messages:
    83
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    @webwest that looks nice;)

    @Ascendancy np good luck
     
    Johanv, Nov 3, 2009 IP
  6. 1SEONewby

    1SEONewby Peon

    Messages:
    170
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    SEOQuake can be helpful, provides Google PR,Index, Yahoo Links & Link Domain, Bing Index, Alexa Rank, Webarchive age, Delicious Index, Whois, page source, SEM Rush Rank, SEMRush SE Traffic and link info.
     
    1SEONewby, Nov 3, 2009 IP
  7. miles2go

    miles2go Peon

    Messages:
    567
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    its very useful while posting the comment for backink.
     
    miles2go, Nov 3, 2009 IP
  8. selectsplat

    selectsplat Well-Known Member

    Messages:
    2,559
    Likes Received:
    121
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    190
    #8
    The best thing about SEQ quake is that when you turn it on, it adds the statistics to each url in a google result page.

    What's useful about that, you ask? Well, I can quickly find blogs to post comments on that have high PR, for one.
    I can also find internal pages with PR on sites that allow do follow links.
     
    selectsplat, Nov 3, 2009 IP
  9. r0y1993

    r0y1993 Peon

    Messages:
    313
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #9
    I just use something called "SearchStatus". It's pretty helpful to me.
     
    r0y1993, Nov 3, 2009 IP
  10. alokverma

    alokverma Peon

    Messages:
    430
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #10
    It's realy a nice tool and easy to add on your browser. Specialy if you are using Mozilla then just click on TOOLS then select ADD-ON in that make search for Seo toolbar. Just run the application and restart your browser and the tool is ready to use...
     
    alokverma, Nov 4, 2009 IP
  11. danibee

    danibee Well-Known Member

    Messages:
    412
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    148
    #11
    I use seobook toolbar that is very helpful
     
    danibee, Nov 4, 2009 IP
  12. kevinkarl

    kevinkarl Peon

    Messages:
    217
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #12
    Yes I Also Use the SEOBook Toolbar. It's really Good.
     
    kevinkarl, Nov 4, 2009 IP
  13. ~ServerPoint~

    ~ServerPoint~ Banned

    Messages:
    1,817
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    80
    #13
    I have installed google toolbar recently to my 3.5.2 mazila and I have everything working just slow
    I would recommend you avoid that
     
    ~ServerPoint~, Nov 4, 2009 IP
  14. sherone

    sherone Well-Known Member

    Messages:
    1,537
    Likes Received:
    16
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    130
    #14
    I only use firefox dofollow addons.
    SEO quake its useless
     
    sherone, Nov 4, 2009 IP
  15. Chocolate Lime

    Chocolate Lime Active Member

    Messages:
    399
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    58
    #15
    I actually find SEO Quake useful. It provides wme with the right amount of detail to keep on eye on competitors.
     
    Chocolate Lime, Nov 4, 2009 IP
  16. seofx

    seofx Active Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    91
    #16
    i use seomoz toolbar but you need to have a membership there, highly recommended
     
    seofx, Nov 4, 2009 IP
  17. prizeauc

    prizeauc Peon

    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #17
    search status is an add-on comprises of everything and i use search status
     
    prizeauc, Nov 4, 2009 IP
  18. OccupationalToxicology

    OccupationalToxicology Peon

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #18
    I use SEO Quake, however I'm not sure how accurate it is, SEO Quakes backlink results are vastly different than Google Webmaster tools.
     
    OccupationalToxicology, Nov 4, 2009 IP
  19. SunstarShop

    SunstarShop Peon

    Messages:
    582
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #19
    I use google tool bat and seobook, i think they are nice for me.
     
    SunstarShop, Nov 4, 2009 IP
  20. staticx

    staticx Peon

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #20
    I only use search status pluggin.
     
    staticx, Nov 4, 2009 IP