1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Remove this stupid robots.txt

Discussion in 'robots.txt' started by netboy, Feb 22, 2008.

  1. #1
    I simply want to remove this stupid thing from my blog ! wordpress |
    Howda i do it ?

    When i submit my blog to google web masters its says !
    URL restricted by robots.txt
    We encountered an error while trying to access your Sitemap. Please ensure your Sitemap follows our guidelines and can be accessed at the location you provided and then resubmit.
     
    netboy, Feb 22, 2008 IP
  2. sumeetindia

    sumeetindia Banned

    Messages:
    409
    Likes Received:
    5
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #2
    Remove robots.txt from root folder of the website
     
    sumeetindia, Feb 22, 2008 IP
  3. anarmyofme

    anarmyofme Peon

    Messages:
    1,133
    Likes Received:
    16
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    Are you using the XML Sitemap Generator plugin?
     
    anarmyofme, Feb 22, 2008 IP
  4. netboy

    netboy Banned

    Messages:
    291
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4
    yes i m using that plugin !..
     
    netboy, Feb 22, 2008 IP
  5. netboy

    netboy Banned

    Messages:
    291
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    nothing is happening when i remove it from the root folder !
    same error !
     
    netboy, Feb 22, 2008 IP
  6. OnyxChase

    OnyxChase Banned

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    Can't you edit manually the robots.txt?
     
    OnyxChase, Feb 22, 2008 IP
  7. netboy

    netboy Banned

    Messages:
    291
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    what do i have to do and how do i edit it ?
     
    netboy, Feb 22, 2008 IP
  8. mpbrigham

    mpbrigham Guest

    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #8
    You may want to check all your files for robots.txt to see where you can take it out of.
     
    mpbrigham, Feb 22, 2008 IP
  9. dhruv37

    dhruv37 Well-Known Member

    Messages:
    3,225
    Likes Received:
    195
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    165
    #9
    If you can delete it then please do the same.

    If you can not delete and edit the same then put the below code.

    User-agent: *
    Disallow:
     
    dhruv37, Feb 23, 2008 IP
  10. Pwner

    Pwner Peon

    Messages:
    176
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #10
    Are you hosted in godaddy?
     
    Pwner, Feb 25, 2008 IP
  11. pennywisepcs

    pennywisepcs Peon

    Messages:
    350
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #11
    You should just be able to delete it with godaddy.
     
    pennywisepcs, Feb 25, 2008 IP
  12. OhioMover

    OhioMover Peon

    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #12
    tried contacting your hosting support?
     
    OhioMover, Mar 3, 2008 IP
  13. ContentProviderZ

    ContentProviderZ Peon

    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #13
    A code might help.
     
    ContentProviderZ, Jul 31, 2011 IP
  14. g36

    g36 Peon

    Messages:
    1,026
    Likes Received:
    5
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #14
    Download your robots.txt and edit it with notepad. Delete all that are written there and leave it blank, upload it back to your website.
     
    g36, Jul 31, 2011 IP
  15. manish.chauhan

    manish.chauhan Well-Known Member

    Messages:
    1,684
    Likes Received:
    35
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    110
    #15
    Are you sure you have deleted it from the root? If it has been deleted, I can say that you would not find this error. Please check your website with websitename.com/robots.txt and confirm whether the robots.txt is still there.
     
    manish.chauhan, Aug 1, 2011 IP
  16. inzaji

    inzaji Member

    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    28
    #16
    You might have blocked Robots Code.

    Open Current Robots.txt File & replace with following code :-


    User-agent: * Disallow:
     
    inzaji, Feb 6, 2012 IP
  17. SPA assurance

    SPA assurance Peon

    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #17
    yes i m also using that plugin !..
     
    SPA assurance, Feb 14, 2012 IP
  18. Rituja

    Rituja Peon

    Messages:
    539
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #18
    Post some e.g solutions for the same robots.txt, because am also facing same problem....
     
    Rituja, Feb 15, 2012 IP