1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

PopAds.net Official Publisher Thread

Discussion in 'Pay Per Click Advertising' started by tomksoft, Aug 20, 2010.

  1. sveratus

    sveratus Member

    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    26
    #1421
    btw do banner ads drop revenue from popads?
    SEMrush
     
    sveratus, Jul 26, 2016 IP
    SEMrush
  2. tomksoft

    tomksoft Well-Known Member

    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    49
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    175
    #1422
    That looks like 85% IN and 15% US max. You can use filtering options in report generator to see what is your actual rate for US.

    No, only other popup/popunder codes cause trouble.
     
    tomksoft, Jul 26, 2016 IP
  3. sveratus

    sveratus Member

    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    26
    #1423
    okay but i have this problem> bidvertiser have banner ads so i put bid's code and when i troubleshoot my website from popads i get this error >

    Seems like you are using more than one popup/popunder network at the same time. This might cause code conflicts and reduced revenue.


    and thanks for your great support
     
    Last edited: Jul 27, 2016
    sveratus, Jul 27, 2016 IP
  4. tomksoft

    tomksoft Well-Known Member

    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    49
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    175
    #1424
    As far as I remember, bidvertiser bundles their banner codes with popup code. Not sure if it is an option or not.
     
    tomksoft, Jul 27, 2016 IP
  5. sveratus

    sveratus Member

    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    26
    #1425
    oh yes but first at entering in site a small box appears then pop-ups after clicking on X button and pop-ups just one time per day so this drops revenue of popads?
     
    sveratus, Jul 27, 2016 IP
  6. sveratus

    sveratus Member

    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    26
    #1426
    today's rate is $0.64 , what happening are you loosing advertisers or they bid low amount?
     
    sveratus, Jul 28, 2016 IP
  7. tomksoft

    tomksoft Well-Known Member

    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    49
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    175
    #1427
    Yes, it does.

    Number of active campaigns is very high, just bidding is low. We are soon releasing some new tools for advertisers hoping to improve things a bit.
     
    tomksoft, Jul 28, 2016 IP
  8. sveratus

    sveratus Member

    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    26
    #1428
    well you can make minimum bidding higher if you say that number of campaigns are very high , i don't think that publishers want to show advertiser's ads on their sites for an 0.001 bid
     
    Last edited: Jul 28, 2016
    sveratus, Jul 28, 2016 IP
  9. tomksoft

    tomksoft Well-Known Member

    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    49
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    175
    #1429
    I'd suggest you a small experiment. Sign up for some CPA network and try to run an offer on popup/popunder traffic. Then we can talk if 0.001 is a good bid or not :)
     
    tomksoft, Jul 28, 2016 IP
  10. CharlieCHN

    CharlieCHN Peon

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    1
    #1430
    tomksoft, I need your help.

    On July 2nd, I started to earn money at PopAds. Today I have more than 200 dollars no my account.

    This week, I tried to withdraw money to my Paypal account, and I recieved the message that I'm not allowed to make withdrawals.

    I asked the support and it sent me an standard message. My account was "banned for fraudulent activity (multiple accounts)".

    Actually, I registered an account for me, and then I forgot the password, and in that time, I didn't know how to reset password, so I created an account with my mother's e-mail. So I have two accounts, but I use only one, because the other one was created for nothing.

    In my opinion, it was a very insignificant issue. You shouldn't ban me for a so small problem.

    I would like to continue working for PopAds. Please, check it for me. Thank You.

    My username is Cauin.
     
    CharlieCHN, Jul 28, 2016 IP
  11. tomksoft

    tomksoft Well-Known Member

    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    49
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    175
    #1431
    Hey!
    Sorry for that, got you unblocked. We have LOTS of scammers from Brazil with tens of accounts and seems like I linked you to some group I am constantly banning.
     
    tomksoft, Jul 28, 2016 IP
  12. karma2burn

    karma2burn Member

    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    43
    #1432
    is Anti Adblock code working already?
     
    karma2burn, Jul 29, 2016 IP
  13. tomksoft

    tomksoft Well-Known Member

    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    49
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    175
    #1433
    Yes, just released it in the Code Generator. We start with static code(that you need to update once every few days) as well as API so you can automate it.
    Later on we will offer PHP script for that.
     
    tomksoft, Jul 29, 2016 IP
  14. karma2burn

    karma2burn Member

    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    43
    #1434
    So API replace changing of Anti Adblock code or is addon to it? How to use it?
     
    karma2burn, Jul 29, 2016 IP
  15. tomksoft

    tomksoft Well-Known Member

    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    49
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    175
    #1435
    For the Anti-Adblock code to be effective, the adcode needs to be regenerated/reinstalled daily(or at least every few days).
    If you have no coding skills or use some platform like blogspot or tumblr, you can do it manually. If you do have coding skills then you can use the API to generate and replace the adcode automatically.
    In the future we will release a sample PHP script to do that.
     
    tomksoft, Jul 29, 2016 IP
  16. flizzow

    flizzow Active Member

    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    71
    #1436
    does rates decrease when your impressions gets bigger?

    i have 2 codes on my site

    1. on main part of the site (header) with settings Popunders Per Visitor: 2
    2. on my streaming player with settings Popunders Per Visitor: 0

    should i remove the 2nd code that's been place on my streaming player?

    also can i put multiple links on the Default option? like 1 link per line? or it will only work if I put only 1 link there?

    Thanks
     
    flizzow, Jul 30, 2016 IP
  17. jhon.krat

    jhon.krat Peon

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    1
    #1437
    Hi,
    Please give an example how putting publisher Adcode API in Wordpress
    Thanks
     
    jhon.krat, Jul 30, 2016 IP
  18. tomksoft

    tomksoft Well-Known Member

    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    49
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    175
    #1438
    1. Rate decreases when traffic uniqueness reduces. Each ad the same person sees is lower rate than the previous one(due to bidding).
    2. Default option does not support multiple URLs, sorry. Yet, you should be able to achieve that with some JS.

    Adcode API is a feature for advanced users. We will be offering a sample PHP script later on, but still it won't be a Wordpress plugin I am afraid.
     
    tomksoft, Jul 30, 2016 IP
  19. QasimHafeez

    QasimHafeez Active Member

    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    61
    #1439
    Any hope to see a raise in India's rates? An i am using two popup adnetwork..can that be a reason for decreasing rates?
     
    QasimHafeez, Jul 30, 2016 IP
  20. tomksoft

    tomksoft Well-Known Member

    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    49
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    175
    #1440
    We do not control rates, it all depends on our advertisers. Yet, using multiple pop networks on the same page will lower your traffic quality so advertisers are more likely to block you.
     
    tomksoft, Jul 30, 2016 IP