1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Please help, cant publish in Wordpress

Discussion in 'Programming' started by fuser00, Mar 26, 2014.

  1. #1
    Hi, Im having a big problem. I can login as admin into my wordpress site but now I get a blank page.

    See screenshot:

    [​IMG]

    How can I fix this?

    Thanks, fuser
     
    fuser00, Mar 26, 2014 IP
  2. gkhub

    gkhub Active Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    51
    #2
    update the wordpress or reinstall. may be the problem will be solved.
     
    gkhub, Mar 26, 2014 IP
  3. t3cho

    t3cho Member

    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    40
    #3
    I think the problem is in your browser . You should check browser with ccleaner or use mozilla instead of chrome
     
    t3cho, Mar 26, 2014 IP
  4. Eddie Phillips

    Eddie Phillips Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    45
    #4
    Some good advice already given, but I use WordPress with Chrome daily. Don't think the problem is with the browser.

    Might be a good idea to uninstall before trying to reinstall.

    How did you install your WordPress site?
     
    Eddie Phillips, Mar 26, 2014 IP
  5. fuser00

    fuser00 Well-Known Member

    Messages:
    1,211
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    100
    #5
    Hi, thanks for the help. Its not the browser.

    I have the site since 2011 and never modified or change anything so thats why I dont know what happened.

    Tha installation was the usual one. I have other sites and none of them have problems

    Thanks, fuser
     
    fuser00, Mar 26, 2014 IP
  6. PoPSiCLe

    PoPSiCLe Notable Member

    Messages:
    2,206
    Likes Received:
    219
    Best Answers:
    81
    Trophy Points:
    225
    #6
    Since you get the menu, do you get anything on any of the submenus? Or is everything blank? I would check in different browsers, as there might be plugins running creating the problem, however, a reinstall of the latest wordpress would probably fix the problem (however, since you're already running a WP-database, it might be more prudent to reinstall the same version you're currently running, and then update that).
     
    PoPSiCLe, Mar 28, 2014 IP
  7. Lalit jain

    Lalit jain Member

    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    26
    #7
    I think you have update WordPress or any plugin

    If you dont change anything then why the error show
     
    Lalit jain, Mar 28, 2014 IP
  8. fuser00

    fuser00 Well-Known Member

    Messages:
    1,211
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    100
    #8
    All the menus and submenus are blank.
     
    fuser00, Mar 28, 2014 IP
  9. Rado_ch

    Rado_ch Active Member

    Messages:
    681
    Likes Received:
    224
    Best Answers:
    3
    Trophy Points:
    90
    #9
    You can easily try and see if any of the plugins are making the issue, as I've seen some similar to yours. You can just deactivate all your plugins and activate them one by one to see when the issue will appear again.

    If its not in the plugins an update of the version is the way to go. A reinstall is also possible to avoid further reconfiguration but in any ways its always best to keep your WordPress updated for security reasons too, so you might come to that step at some point even if you skip it now.
     
    Rado_ch, Mar 28, 2014 IP
  10. fuser00

    fuser00 Well-Known Member

    Messages:
    1,211
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    100
    #10
    How can I reinstall? Thanks!
     
    fuser00, Mar 28, 2014 IP
  11. Rado_ch

    Rado_ch Active Member

    Messages:
    681
    Likes Received:
    224
    Best Answers:
    3
    Trophy Points:
    90
    #11
    First and foremost make a full backup of your website files and database(s). I cannot stress how important that is and how many people suffered from not doing it. Then you need to find the same version of WordPress (if you are working with an autoinstaller like Softaculous you might not be able to find old versions) and simply delete the old stuff and make a clean, fresh installation. Once done, simply reupload files and connect to database.
     
    Rado_ch, Mar 28, 2014 IP
  12. fangvoz

    fangvoz Greenhorn

    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    23
    #12
    First, backup all your database and code. Rebuld website in localhost (your computer).
    Then download lastest wordpress version. Unzip and copy all file in wordpress folder and paste it (replace) into your localhost website folder.
    Edit config.php
    I think it will work
     
    fangvoz, Mar 28, 2014 IP