1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Parse Error

Discussion in 'Co-op Advertising Network' started by vintageagain, Oct 24, 2004.

  1. #1
    When adding the code I get this error
    SEMrush
    Fatal error: Call to undefined function: file_get_contents() in /usr/local/apache/htdocs/catalog/ad_network.php on line 13


    Viewable at http://www.vintageagain.com at the bottom.
    The setup worked fine on 2 other sites with a PHP forum type setup. Ideas ?
     
    vintageagain, Oct 24, 2004 IP
    SEMrush
  2. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #2
    You need to be running PHP 4.3.0 or higher. Check this thread for a hack for making it work with previous versions of PHP.
     
    digitalpoint, Oct 24, 2004 IP
  3. vintageagain

    vintageagain Peon

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    Worked great !
    Thanks

    ---
    Update
    ok it fixed the error and I now get a link. But the Auto validate now fails.

    The URL is http://www.vintageagain.com , Links is at the bottom of the page
    Login Account : rustbullet
     
    vintageagain, Oct 24, 2004 IP
  4. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #4
    digitalpoint, Oct 24, 2004 IP
  5. vintageagain

    vintageagain Peon

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    Well it can't be on *every* page as the links pages you mention are not PHP driven and are startic html pages. I *did* get ot fixed so it shows now on every page on the rest of the site, over 2000 pages now. Ideas ?
     
    vintageagain, Oct 24, 2004 IP
  6. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #6
    If you aren't able to run it site-wide, it would not work for you.
     
    digitalpoint, Oct 25, 2004 IP
  7. vintageagain

    vintageagain Peon

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    OK so how do I get it to run on a static HTMl links page ? possable ?
     
    vintageagain, Nov 7, 2004 IP