1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

New Google Keword Position Tracking tool

Discussion in 'Keyword Tracker' started by seoalan, Jul 1, 2008.

  1. #1
    seoalan, Jul 1, 2008 IP
    SEMrush
  2. mike_630_01

    mike_630_01 Banned

    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #2
    tool isn't working
     
    mike_630_01, Jul 1, 2008 IP
  3. Elad-A

    Elad-A Peon

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3

    ...
    plz fix it..
     
    Elad-A, Jul 1, 2008 IP
  4. seoalan

    seoalan Peon

    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4
    Thanks for your replies.

    I just checked it its working.

    I am using ajax to show the result may be result text was not highlighted enough to grab your attention, so you may be feeling its not working. Now I have shown result text in red color. Results will be appearing after text "Search Positions will be listed here. "

    If you are still facing any other problem, kindly let me know keyword and url you are trying to query and problem details so I can debug if required.
     
    seoalan, Jul 1, 2008 IP
  5. OsideRida06

    OsideRida06 Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    38
    #5
    I do not think it is working for me either.
     
    OsideRida06, Jul 1, 2008 IP
  6. seoalan

    seoalan Peon

    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    Can you tell me what you mean by not working

    1-are you getting some sort of error
    2-are you getting page cannot be displayed
    3-are you not able to see results
    4-are you getting wrong results

    please can anyone elobrate.
     
    seoalan, Jul 1, 2008 IP
  7. 3DProf4online

    3DProf4online Peon

    Messages:
    906
    Likes Received:
    8
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    I have just checked and it doesn't working for me either. As for me I continue to use this Keword Position Tracking tool that is included in the list of my SEO package.
     
    3DProf4online, Jul 3, 2008 IP
  8. Avatar7

    Avatar7 Peon

    Messages:
    275
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #8
    ok it works but in IE. It does Not work in firefox

    Not a nice interface though. Why each set of results have a separate button. the results also display cumulatively which isn't nice.
     
    Avatar7, Jul 3, 2008 IP
  9. seoalan

    seoalan Peon

    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #9
    Thanks Avatar7...
    I have kept result in cumulative display so that we can compare the results of previous query..just thought it could be useful....As far as firefox issue is concerned..i need to check..will post here as soon as I have update..
    Also heard that...google bans sites if we make too many queries..thats why I have kept seperate buttons for each 100 results.Right now trying to figure out some ajax work around solution...
     
    seoalan, Jul 6, 2008 IP
  10. delhidon

    delhidon Banned

    Messages:
    567
    Likes Received:
    8
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #10
    I am using firefox and linux os. I also tried but really its not working in firefox. Firefox users are more on the web. So you should modify you tool for firefox also.
     
    delhidon, Jul 7, 2008 IP
  11. bland10000

    bland10000 Peon

    Messages:
    87
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #11
    Would like a button to clear the results if we are checking multiple keywords...saves time from having to scroll down and up.
     
    bland10000, Jul 7, 2008 IP
  12. seoalan

    seoalan Peon

    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #12
    Thanks Bland10000...

    I have added new button "Clear All Results", as suggested..enjoy..It will clear all previous results.
    Also now I am showing most recent query result first so user dont have to scroll down to see result, hope you like this feature..
     
    seoalan, Jul 7, 2008 IP
  13. hugl3

    hugl3 Peon

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #13
    hello!

    I get java error, like:

    document.getElementById("keyword") has no properties

    good luck at fixing it.
     
    hugl3, Jul 7, 2008 IP
  14. seo.rocks007

    seo.rocks007 Peon

    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #14
    Hello seoalan

    your link for Google Keword Position Tracking tool is not working in firefox and it's not give the perfect result in ie too.

    have u any tools for like this...

    Thank you
     
    seo.rocks007, Jul 8, 2008 IP
  15. SOULZRIPPER

    SOULZRIPPER Well-Known Member

    Messages:
    2,382
    Likes Received:
    39
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    165
    #15
    Yeah true. It doesnt give out correct result in IE.
     
    SOULZRIPPER, Jul 8, 2008 IP
  16. fetch-boy

    fetch-boy Active Member

    Messages:
    139
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    53
    #16
    Looks promising though
     
    fetch-boy, Jul 8, 2008 IP
  17. thenotself

    thenotself Peon

    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #17
    Seems pretty limited to me.. what is the point when there are other tools out there that do so much more?
     
    thenotself, Jul 16, 2008 IP
  18. mighty.one

    mighty.one Active Member

    Messages:
    335
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    55
    #18
    GREAT tool. easy to use. and quite accurate.
     
    mighty.one, Jul 17, 2008 IP
  19. thenotself

    thenotself Peon

    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #19
    It isn't working at all in FF3. Try http://www.keywordenvy.com instead. You can check ranks for free in more than just Google.
     
    thenotself, Jul 17, 2008 IP
  20. Johnburk

    Johnburk Peon

    Messages:
    777
    Likes Received:
    12
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #20
    Note working for me :(
     
    Johnburk, Jul 17, 2008 IP