1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Buying Need Hosting For My directory Sites

Discussion in 'Web Hosting' started by justinlink, Sep 1, 2010.

  1. #1
    Need hosting with these details..

    1. Need to hots 50 domains.
    2. Fantisco ( Wordpress )
    3. phpld Directory Script installer

    10 GB Bandwidth
    5 GB HDD Space.

    My Budget is $30 - $40 Yearly.

    PM me with link location from where i can buy this.

    Thanks
    SEMrush
     
    justinlink, Sep 1, 2010 IP
    SEMrush
  2. mentos

    mentos Prominent Member

    Messages:
    15,286
    Likes Received:
    473
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    330
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #2
    The installer is not built-in at the script installer.

    You need to manually install it.
     
    mentos, Sep 1, 2010 IP
  3. kiranheartbeats

    kiranheartbeats Well-Known Member

    Messages:
    788
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    105
    As Seller:
    100% - 6
    As Buyer:
    100% - 0
    #3
    If i am not wrong, Softaculous can install phpld version 2.2.
     
    kiranheartbeats, Sep 1, 2010 IP
  4. mentos

    mentos Prominent Member

    Messages:
    15,286
    Likes Received:
    473
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    330
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #4
    Thanks for the head up.

    Just upgraded my softculous to latest version.

    [​IMG]

     
    mentos, Sep 1, 2010 IP
  5. serverbing

    serverbing Peon

    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #5
    hi

    iam willing to take that up for you if you want. i can transfer the accounts for you and host the sites for you. PM me if you stil looking for the package
     
    serverbing, Sep 1, 2010 IP
  6. Mia

    Mia R.I.P. STEVE JOBS

    Messages:
    23,694
    Likes Received:
    1,167
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    440
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #6
    At your budget this really belongs in freebies ;)
     
    Mia, Sep 1, 2010 IP
  7. Rackshack

    Rackshack Peon

    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #7
    You can have a VPS for this. There are many companies offering VPS
     
    Rackshack, Sep 1, 2010 IP
  8. kiranheartbeats

    kiranheartbeats Well-Known Member

    Messages:
    788
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    105
    As Seller:
    100% - 6
    As Buyer:
    100% - 0
    #8
    I don't know why you peoples simply reply to raise your post numbers. Op clearly mentioned his yearly budget $30-$40 .

    How can he have vps for that budget ?
    Op need fantastico or softaculous . It will not come free with vps.
     
    kiranheartbeats, Sep 1, 2010 IP
  9. scarborough

    scarborough Peon

    Messages:
    303
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #9
    Hey for some wierd stupid reason my post got deleted and i got a infraction from this thread????? I dont know what i did wrong ?? Wth is goin on with dp why is everyone giving infractions to whoever they want??

    Regards
    Scarborough
     
    scarborough, Sep 2, 2010 IP
  10. Mia

    Mia R.I.P. STEVE JOBS

    Messages:
    23,694
    Likes Received:
    1,167
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    440
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #10
    So why not just list the name of the host you recommend? Why post a link to an affiliate links/review site???

    @ scarborough, you probably got banned for self promotion, much like this one... ;)
     
    Last edited: Sep 2, 2010
    Mia, Sep 2, 2010 IP
  11. Rackshack

    Rackshack Peon

    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #11
    Dear Kiran its not a question of increasing number of posts but just refring best host for him:). If you have a better price to offer him you are most welcome to specify it. On yearly pacakage breezehost offers 3 months free, if you can beat that price you are most welcome to offer spidersense. The reason why spidersense is posting his query is so that we can assist him in right direction.
     
    Rackshack, Sep 2, 2010 IP
  12. shivashankar

    shivashankar Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    41
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #12
    Dude,
    This is highly ridiculous...!!! Need to praise the mods for giving me an infraction!!! I try to give him some help by asking him to see the review and i get an infraction... I don't have any connection with hawk host , he just asked which is the best one and at his budget and i personally felt that hawk host was best for him and posted its review url so that he could get a better knowledge of this hosting... And I'm told that i trying to post affiliate links???? Does anyone believe this???? Neither did i post offering a hosting service... My post was within the bounds of DP rules... Mods on DP need to see whats the member is trying to convey through his post from now on atleast!!!! I don't own hawk host, so no question of promoting my host. Mods, if u still think its an affiliate link... (Snigger) What can i say...??? I don't think i need to defend myself anymore.. Everyone understands it!!!

    Regards,
    Shivashankar
     
    Last edited: Sep 3, 2010
    shivashankar, Sep 3, 2010 IP
  13. Mia

    Mia R.I.P. STEVE JOBS

    Messages:
    23,694
    Likes Received:
    1,167
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    440
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #13
    Nice try.
    You're gonna have to get up a bit more early than that to fool people here.
    I've seen people do this time and time again. You post a link to a review site so that they can click on the "review" site link, which IS an affiliate link.
    It's a sneaky way of getting someone to click through an affiliate link "indirectly".

    So you did NOT post an affiliate link. That much is true. You just posted a link to a site that had the affiliate link. Tricky. Again, seen this done thousands of times here. Skirting the rules is still breaking them.

    What was wrong with saying "HawkHost" is a good place, why not check them out. Or, "I've heard nice things about HawkHost"???

    Are you still gonna tell me that the URL you posted was just some random review site and that the link listed in it is NOT an affiliate link? Come on man. Just leave it be and chalk it up as lesson learned.
     
    Mia, Sep 3, 2010 IP
  14. shivashankar

    shivashankar Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    41
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #14
    Ya man this is just a random review site which reviews all the webhosts. You know very well that 999/1000 websites has external links. That doesn't mean that all are my affiliate links, craziest thought EVER!!!! Even if he had googled hawkhost review, that would have come up on the first page, which i posted... No where in that site its mentioned, CLICK MY LINK TO SEE REViEW!!!! Ya man i've learnt my lesson not to help others... Thank you for that

    Regards,
    Shivashankar
     
    shivashankar, Sep 3, 2010 IP