1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Buying Make website work with IE6

Discussion in 'Programming' started by e-stonia, Oct 7, 2009.

  1. #1
    Hello,

    I have attached screenshots of IE6 and IE8 - website must look ok also with IE6. Please, quote.

    Regards,

    Kaspar
     

    Attached Files:

    • IE6.jpg
      IE6.jpg
      File size:
      101.5 KB
      Views:
      40
    • IE8.jpg
      IE8.jpg
      File size:
      92.8 KB
      Views:
      40
    e-stonia, Oct 7, 2009 IP
  2. Basti

    Basti Active Member

    Messages:
    627
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    3
    Trophy Points:
    90
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #2
    Eh iam a bit confused, why does IE 6 has a different image next to those spray images? :/

    Well anyways, i could help you out ( only saw the different image / text / background on the preview )
    i do have IE8, dunno if it has the preview function for IE6 or 7, but since you have it, we can co work, i code you see if its okay.
    Would be good if you have msn for this:

    Let me know
    Thanks
     
    Basti, Oct 7, 2009 IP
  3. e-stonia

    e-stonia Active Member

    Messages:
    204
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    73
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #3
    e-stonia, Oct 7, 2009 IP
  4. Basti

    Basti Active Member

    Messages:
    627
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    3
    Trophy Points:
    90
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #4
    Depends, about how many edits we talk? is there more than just what we see in the Preview ( header part not seen ) or more than i mentioned in my first post?

    EDit: ok i saw the Page. Your biggest problem is that IE6 dont support the slideshow part,
    So what we could do is the following:

    Make your topmenu work correct in IE 6 and 7
    For ie 6 we place a static field where the slideshow normally is showed. That way you have the same look, just without sliding images. And anything above IE6 will still have the slideshow.

    For the above i would require 10$
    If there is more and if you are interested. let me know

    Thanks,
    Seb
     
    Last edited: Oct 7, 2009
    Basti, Oct 7, 2009 IP
  5. Ornani

    Ornani Greenhorn

    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    18
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 3
    #5
    Just a tip - leave it as it is. Webmasters need to start dropping support to IE6.
     
    Ornani, Oct 7, 2009 IP
  6. e-stonia

    e-stonia Active Member

    Messages:
    204
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    73
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #6
    Basti,

    Yes, that's all you need to do. $10 is fine.

    Regards,

    Kaspar
     
    e-stonia, Oct 11, 2009 IP
  7. e-stonia

    e-stonia Active Member

    Messages:
    204
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    73
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #7
    Please, add username e-stonia.co.uk to Skype.
     
    e-stonia, Oct 11, 2009 IP
  8. Basti

    Basti Active Member

    Messages:
    627
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    3
    Trophy Points:
    90
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #8
    Job completed 95%
    Just IE7 is bugging me. Tried much but no matter what i do the menu is a bit misaligned to the right, around 70px or something.
    If someone can help e-stonia with that, feel free to contact him.
     
    Basti, Oct 13, 2009 IP