1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Is it just me or is Google Analytics gone mad?

Discussion in 'Google Analytics' started by RonnieT, Oct 10, 2006.

  1. #1
    Everything was lovely with Google Analytics up until a few days ago and now all my results are zero! :eek:

    Not a decrease just a plummet to zero since about Sunday (8th).

    Weird... :confused:

    PS: my first post, please be gentle... :D
    SEMrush
     
    RonnieT, Oct 10, 2006 IP
    SEMrush
  2. karenr0823

    karenr0823 Peon

    Messages:
    209
    Likes Received:
    8
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #2
    Mine seem to be fine. I've had results not show up for a day but never several days.
     
    karenr0823, Oct 10, 2006 IP
  3. Carlito

    Carlito Peon

    Messages:
    679
    Likes Received:
    25
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    Are you sure you didn't accidentally break your tracking code?
     
    Carlito, Oct 10, 2006 IP
  4. Nonny

    Nonny Notable Member

    Messages:
    2,093
    Likes Received:
    120
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    210
    #4
    Mine has been fine (even shown an increase :)). I would go with what Carlito said. If the web site you are referring to is the one in your profile, I don't see any analytics tracking code there at all, at least on the front page.
     
    Nonny, Oct 10, 2006 IP
  5. RonnieT

    RonnieT Peon

    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    Just checked and the code is still there and Google says that its still 'Receiving Data' with a green tick mark.

    Even more odd is that i've just clicked previous days on the calendar where i KNOW I had positive results and even they now read zero!

    Methinks Google Analytics has lost my data or something... :/

    Update: or their app is broke, sometimes the pie charts don't load up...
     
    RonnieT, Oct 10, 2006 IP
  6. Nonny

    Nonny Notable Member

    Messages:
    2,093
    Likes Received:
    120
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    210
    #6
    That's really weird Ronnie. Maybe just log out and in again, or wait overnight and see if it fixes itself (I know that isn't the best solution, but sometimes it works).
     
    Nonny, Oct 10, 2006 IP
  7. RonnieT

    RonnieT Peon

    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    Not half...

    I log in every day (i never leave myself logged in to anything important! :D ) and its been about 5 or 6 days since I last saw it working properly...

    Again, I reckon its a Google app problem as even past data has been reset to zero :(

    Never mind buying YouTube Google! Fix my Analytics!!! ;) :D
     
    RonnieT, Oct 11, 2006 IP