1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

I Need Someone To Help Setup My Autoblog

Discussion in 'Services' started by joecool6101, Nov 23, 2010.

  1. #1
    Hello,

    I have setup an autoblog using "autoblogger" however, I can't get it to grab the entire post even though it clearly seeing the entire post under "content:encoded"
    SEMrush
    Can someone please assist me with this.. and let me know a price for doing so

    Thanks.
     
    joecool6101, Nov 23, 2010 IP
    SEMrush
  2. mikeee

    mikeee Well-Known Member

    Messages:
    249
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    105
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 1
    #2
    are you sure that you are fetching a full feed?
     
    mikeee, Nov 23, 2010 IP
  3. AmandaM1

    AmandaM1 Peon

    Messages:
    56
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #3
    I've never used autoblogger but sounds like you either aren't getting the right feed or you have it set to show excerpts only somewhere in the settings. I'm in the process of putting up thousands of niche autoblog products, if you would like access for cheap let me know.

    Good luck.
     
    AmandaM1, Nov 23, 2010 IP
  4. joecool6101

    joecool6101 Well-Known Member

    Messages:
    2,589
    Likes Received:
    68
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    135
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 1
    #4
    I ended up just switching to wp-o-matic and it grabs the entire post but unfortunately not the tags...
     
    joecool6101, Nov 23, 2010 IP
  5. seo.buzzer

    seo.buzzer Peon

    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #5
    How to do auto blog
    any one tell me ?
     
    seo.buzzer, Nov 23, 2010 IP
  6. mikeee

    mikeee Well-Known Member

    Messages:
    249
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    105
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 1
    #6
    I would suggest you to use wp-robot along with write again!
     
    mikeee, Nov 24, 2010 IP
  7. mac12

    mac12 Member

    Messages:
    99
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    43
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #7
    use wprobot plugin it is very easy to setup and understand and you can make as many posts you need in seconds, it also makes tags automatically from the description
     
    mac12, Nov 28, 2010 IP
  8. homeworker11

    homeworker11 Banned

    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    5
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 0
    #8
    WP-robot is the right way if you're in for autoblogging...
     
    homeworker11, Nov 28, 2010 IP
  9. joecool6101

    joecool6101 Well-Known Member

    Messages:
    2,589
    Likes Received:
    68
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    135
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 1
    #9
    never heard of wp-robot thanks a lot!
     
    joecool6101, Nov 30, 2010 IP
  10. joecool6101

    joecool6101 Well-Known Member

    Messages:
    2,589
    Likes Received:
    68
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    135
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 1
    #10
    with writeagain.. do i need to add words to it to rewrite.. or does it have a premade database?
     
    joecool6101, Dec 1, 2010 IP
  11. mikeee

    mikeee Well-Known Member

    Messages:
    249
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    105
    As Seller:
    100% - 0
    As Buyer:
    100% - 1
    #11
    U dont need to...write again will handle all by itself.
    But the content produced will make no sense...and IMHO u cant expect much from a small plug in :)
     
    mikeee, Dec 1, 2010 IP