1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

How to setup Ebay Commissions?

Discussion in 'Commission Junction' started by misohoni, Aug 6, 2004.

  1. #1
    Maybe it's too simple or I missed something...

    I've signed up via CJ. Then what do I do? Where's the signup with Ebay? Also which ebay is the best - .ca, .com and .co.uk?

    I noticed that some ebay sites aren't allowing me to signup with them...how come?

    I'm not a novice to Affiliate programs but this one has confused me...
    SEMrush
     
    misohoni, Aug 6, 2004 IP
    SEMrush
  2. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,326
    Likes Received:
    2,614
    Best Answers:
    462
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #2
    Not all International eBay sites have affiliate programs... The best one (for making money) is ebay.com though. Search for "ebay" in the advertiser list, and you should be able to apply from there.
     
    digitalpoint, Aug 6, 2004 IP
  3. misohoni

    misohoni Notable Member

    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    32
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    200
    #3
    cheers thanks alot
     
    misohoni, Aug 9, 2004 IP
  4. misohoni

    misohoni Notable Member

    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    32
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    200
    #4
    they changed it since the last time I used it, now more simplier.

    Although...

    The Editor Kit is quite confusing (http://affiliates.ebay.com/tools/editor-kit/)

    After setting it up, it asks for a PID account number. The only number I've got from CJ is my account ID...is that the same thing?
     
    misohoni, Aug 10, 2004 IP
  5. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,326
    Likes Received:
    2,614
    Best Answers:
    462
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #5
    No, PID can be found under Account -> Web site Settings in your CJ account.
     
    digitalpoint, Aug 10, 2004 IP
  6. nadlay

    nadlay Guest

    Messages:
    306
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    That explains why I've never earned anything from Ebay. I was using my CH Account number, because, like Misohoni, it was the only number I had seen.
     
    nadlay, Aug 10, 2004 IP
  7. disgust

    disgust Guest

    Messages:
    2,417
    Likes Received:
    133
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    if you use the "get link" thing on cj, it'll automatically insert the PID into the url/html it gives you.
     
    disgust, Aug 10, 2004 IP
  8. misohoni

    misohoni Notable Member

    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    32
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    200
    #8
    yep thanks guys. I was using the one on Ebay directly, pretty confusing at first.
     
    misohoni, Aug 10, 2004 IP