1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

How to set up ad network on more than one page

Discussion in 'Co-op Advertising Network' started by Nicky21, Nov 24, 2004.

  1. #1
    I just started with this ad network, and i have a problem. I added all the files, chaged permisions (double checked everything) but it wont activate my account.

    The problem: I want to serve ads on a lot of pages, like:
    http://www.crea-soft.com/online-jigsaw-puzzle/jigsaw-puzzles-duckling_s_1.html

    There are several hundred pages like the one above and i'd like to serve ads on them.
    SEMrush

    I have the network's account set up on this page:
    http://www.crea-soft.com/online-jigsaw-puzzle/
    , but on this one i won't serve any ads.

    Any ideas?

    And another question: is it fine to serve ads from this network on more than one page? Do you get points for that or just for the ads you serve on the page registered?
     
    Nicky21, Nov 24, 2004 IP
    SEMrush
  2. vauge

    vauge Well-Known Member

    Messages:
    81
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    138
    #2
    Does google know about each page doing a direct search?

    If not, that page will not validate in the system.
     
    vauge, Nov 24, 2004 IP
  3. Nicky21

    Nicky21 Guest

    Messages:
    83
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    yes, the pages are indexed by google. some even have pr4, most have pr3 and some pr2.....

    is that what you asked me?
     
    Nicky21, Nov 24, 2004 IP
  4. vauge

    vauge Well-Known Member

    Messages:
    81
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    138
    #4
    vauge, Nov 24, 2004 IP
  5. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #5
    What error do you get when you try to validate?
     
    digitalpoint, Nov 24, 2004 IP
  6. Nicky21

    Nicky21 Guest

    Messages:
    83
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    Lool....

    See the EXACT URL! this forum's script chopped down my url entering ........ because it was to big!

    http://www.crea-soft.com/ online-jigsaw-puzzle/ jigsaw-puzzles-duckling_s_1.html

    Try it now, but remove the spaces i added ! :)))
     
    Nicky21, Nov 24, 2004 IP
  7. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #7
    The ads look like they are there to me... what does the validator say when you try?
     
    digitalpoint, Nov 24, 2004 IP
  8. Nicky21

    Nicky21 Guest

    Messages:
    83
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #8
    When i tried to validate the error was that "no ads were found on that page"

    The error was accurate, there were no ads on that page, and i don't even want them to be. I just want ads on pages like the one above, but they are all .HTML pages, and the system always ads a trailing slash if i try to validate a .HTML page.

    Just to get my site validated i added ads on that page too ( blahblahblah/online-jigsaw-puzzle/ ) but i don't want them here....
     
    Nicky21, Nov 24, 2004 IP
  9. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #9
    They would have to be there in order to be part of the ad network.
     
    digitalpoint, Nov 24, 2004 IP
  10. Nicky21

    Nicky21 Guest

    Messages:
    83
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #10
    Can't i just be part of the network by having them anywhere else but on the main page? :)

    Actually, that's kind of a stupid question.....
     
    Nicky21, Nov 24, 2004 IP
  11. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #11
    No... sorry. :)
     
    digitalpoint, Nov 24, 2004 IP