1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

How to insert adsense code in phpbb 3 forum

Discussion in 'phpBB' started by neeshu, Jan 1, 2009.

  1. #1
    neeshu, Jan 1, 2009 IP
    SEMrush
  2. kailash

    kailash Well-Known Member

    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    42
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    100
    #2
    I am using Advertisement MOD which places the ads after first post and in footer. You can check the demo on my forum (first link in my signature).

    Kailash
     
    kailash, Jan 1, 2009 IP
  3. phaseman

    phaseman Active Member

    Messages:
    244
    Likes Received:
    5
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    58
    #3
    Place it in the overall_header or the overall_footer
     
    phaseman, Jan 1, 2009 IP
  4. neeshu

    neeshu Well-Known Member

    Messages:
    645
    Likes Received:
    11
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    130
    #4
    thanks kailash and phaseman the method seems to be typical not that easy let me try
     
    neeshu, Jan 1, 2009 IP
  5. neeshu

    neeshu Well-Known Member

    Messages:
    645
    Likes Received:
    11
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    130
    #5
    I cant work it out I tried but doesnt seem to work I uploaded the file in my template and added the line in the viewtopic_body.html but didnt work
    where can I go wrong :confused:
     
    neeshu, Jan 2, 2009 IP
  6. Razz910

    Razz910 Guest

    Messages:
    98
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    If I was you, I would just simply manually edit the "overall_footer" as phaseman said.
     
    Razz910, Jan 2, 2009 IP
  7. Sapphiro

    Sapphiro Well-Known Member

    Messages:
    1,167
    Likes Received:
    54
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    175
    #7
    You'll need to "refresh" your template in your admin panel after you have it uploaded/editted. :)
     
    Sapphiro, Jan 2, 2009 IP
  8. neeshu

    neeshu Well-Known Member

    Messages:
    645
    Likes Received:
    11
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    130
    #8
    thansk sapphiro it worked thanks buddy
     
    neeshu, Jan 2, 2009 IP