1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

How to enable ffmpeg-php gd support

Discussion in 'Site & Server Administration' started by gopkris2000, Jun 13, 2010.

  1. #1
    I have installed ffmpeg and other modules with svn. After completed when i check php info page ffmpeg-php gd support shows disabled.

    ffmpeg-php version => 0.6.0-svn
    ffmpeg-php built on => Jun 11 2010 03:54:23
    ffmpeg-php gd support => disabled
    ffmpeg libavcodec version => Lavc52.7.0
    ffmpeg libavformat version => Lavf52.23.1
    ffmpeg swscaler version => SwS0.6.1
    ffmpeg.allow_persistent => 0 => 0
    ffmpeg.show_warnings => 0 => 0


    ffmpeg -i
    FFmpeg version SVN-r16244, Copyright (c) 2000-2008 Fabrice Bellard, et al.
    configuration: --disable-mmx --enable-shared --enable-libvorbis --enable-gpl --enable-swscale --enable-pthreads --disable-static --disable-demuxer=v4l --disable-demuxer=v4l2 --enable-libspeex --enable-libmp3lame --enable-libfaac --enable-libfaad --enable-libfaadbin --enable-libamr-nb --enable-libamr-wb --enable-nonfree --enable-libxvid


    How can I enable ffmpeg-php gd support ?
     
    gopkris2000, Jun 13, 2010 IP
  2. gopkris2000

    gopkris2000 Peon

    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #2
    I have enabled it after install ImageMagick and reinstall ffmpeg-php with latest version.

    Thank You.
     
    gopkris2000, Jun 13, 2010 IP
  3. mohammed kt

    mohammed kt Peon

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    hi sir ,
    i have the same problem how did u solve it .. do i have to re-install the cpanel and ffter that i install ImageMagick first after that the ffmpeg-php
    or just reinstall the ffmpeg if so how i can do this pls ..
     
    mohammed kt, Sep 4, 2012 IP
  4. RoseHosting

    RoseHosting Active Member

    Messages:
    155
    Likes Received:
    8
    Best Answers:
    8
    Trophy Points:
    88
    #4
    RoseHosting, Sep 5, 2012 IP
  5. mohammed kt

    mohammed kt Peon

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    hello RoseHosting thank you for u help it works new will even if it disabled and don't know how but it works !!!!!!!!!
     
    mohammed kt, Sep 6, 2012 IP
  6. cesurasean

    cesurasean Active Member

    Messages:
    266
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    55
    #6
    If you need help with this, we can speak via skype - cesurasean is my screen name.
     
    cesurasean, Sep 26, 2012 IP
  7. gombile13

    gombile13 Active Member

    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    63
    #7
    gombile13, Sep 30, 2012 IP