1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

How much memory does your computer have?

Discussion in 'Hardware' started by nihangshah, Aug 2, 2009.

  1. kashtech

    kashtech Peon

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #101
    My Pc has 2gb of Ram and its works well for me.
    SEMrush
    i use windows 7 with intel core2 Quad
     
    kashtech, Sep 18, 2009 IP
    SEMrush
  2. vfred

    vfred Peon

    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #102
    I have 2 GB on my laptop which is plenty for what I use it for.
     
    vfred, Sep 18, 2009 IP
  3. thaisxs

    thaisxs Peon

    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #103
    I have 4gb for PC running vista 64 bits
    and 3gb for laptop running wins 7 32 bits
     
    thaisxs, Sep 20, 2009 IP
  4. domainizer

    domainizer Active Member

    Messages:
    222
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    90
    #104
    desktop pc : 2.5 gb
    laptop : 1 gb :(
     
    domainizer, Sep 26, 2009 IP
  5. b.thomas

    b.thomas Peon

    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #105
    mine has got 4gb memory, ive just upgraded from 2gb and am thinking of upgrading again to 8gb "max 16gb memory"
     
    b.thomas, Sep 27, 2009 IP
  6. sagaralias

    sagaralias Peon

    Messages:
    219
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #106
    I have just 1GB DDR 2
    :(
     
    sagaralias, Sep 29, 2009 IP
  7. Maggie2009

    Maggie2009 Peon

    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #107
    I have 4 GB of Ram......
     
    Maggie2009, Sep 29, 2009 IP
  8. andrejstunna

    andrejstunna Peon

    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #108
    I have 4 GB of RAM.
     
    andrejstunna, Oct 1, 2009 IP
  9. goodhostin

    goodhostin Member

    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    41
    #109
    i have 3GB on my laptop....
     
    goodhostin, Oct 1, 2009 IP
  10. boredgames

    boredgames Active Member

    Messages:
    1,273
    Likes Received:
    66
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    90
    #110
    My laptop has has 3GB ram it use to be just 2 :)
     
    boredgames, Oct 1, 2009 IP
  11. 07venky

    07venky Active Member

    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    51
    #111
    07venky, Oct 2, 2009 IP
  12. SonnyCooL

    SonnyCooL Peon

    Messages:
    1,170
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #112
    laptop 1gb.
    netbook 2gb.
    home pc 4 gb.
    rendering PC 16 gb.

    :)
     
    SonnyCooL, Oct 2, 2009 IP
  13. s0m30n3

    s0m30n3 Peon

    Messages:
    77
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #113
    Mine is a 2+2+2 GB = 6GB
     
    s0m30n3, Oct 3, 2009 IP
  14. KDisk

    KDisk Peon

    Messages:
    58
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #114
    4 GB Here on Ubuntu 9.4
     
    KDisk, Oct 4, 2009 IP
  15. nevermess77

    nevermess77 Peon

    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #115
    i have 2 GB RAM and i am thinking to upgrade it 4 GB
     
    nevermess77, Oct 5, 2009 IP
  16. umar_arshad

    umar_arshad Peon

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #116
    1Gb. Its enough for average users
     
    umar_arshad, Oct 5, 2009 IP
  17. Hasitha

    Hasitha Peon

    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #117
    2 gb ddr 2
     
    Hasitha, Oct 5, 2009 IP
  18. rody12

    rody12 Peon

    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #118
    i am having 8gb memory....
     
    rody12, Oct 12, 2009 IP
  19. william1986

    william1986 Guest

    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #119
    1GB memory, but it's enough to use
     
    william1986, Oct 13, 2009 IP
  20. mjronline

    mjronline Peon

    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #120
    I've been surviving on 512MB of RAM for the last 5 years. My system is unbareably slow. Hoping that Windows 7 will speed it up a bit as I don't want to replace it quite yet.
     
    mjronline, Oct 13, 2009 IP