1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

How much memory does your computer have?

Discussion in 'Hardware' started by nihangshah, Aug 2, 2009.

  1. Kranial

    Kranial Active Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    93
    #21
    2gb... very average and non-impressive at all... but good enough for IM!
    SEMrush
     
    Kranial, Aug 4, 2009 IP
    SEMrush
  2. arunn

    arunn Active Member

    Messages:
    347
    Likes Received:
    7
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    60
    #22
    laptop - 2.5GB DDR2 < regular / normal usage
    localserver - 512MB DDR < downloads / Svn server / etc.,
     
    arunn, Aug 4, 2009 IP
  3. qazu

    qazu Well-Known Member

    Messages:
    1,834
    Likes Received:
    62
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    115
    #23
    I'm on 4GB on a Vista Ultimate 64-bit system.
     
    qazu, Aug 4, 2009 IP
    zymon_king likes this.
  4. bisdak

    bisdak Peon

    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #24
    I have 2 gig ddr on my netbook.
     
    bisdak, Aug 11, 2009 IP
  5. lifeplayer

    lifeplayer Notable Member

    Messages:
    15,612
    Likes Received:
    475
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    265
    #25
    Mine is just 1GB ram and using vista as my os
     
    lifeplayer, Aug 11, 2009 IP
  6. Cheap SEO Services

    Cheap SEO Services <------DoFollow Backlinks

    Messages:
    16,670
    Likes Received:
    1,318
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #26
    2 Gb of Ram on my lappy. It can't take any bigger :(
     
    Cheap SEO Services, Aug 11, 2009 IP
  7. SonnyCooL

    SonnyCooL Peon

    Messages:
    1,170
    Likes Received:
    13
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #27
    2 gb when P4 ...
    now c2d with 4gb :)
     
    SonnyCooL, Aug 11, 2009 IP
  8. ryantb

    ryantb Peon

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #28
    4GB on desktop, 3GB on laptop. I've thought about going 64bit and bringing my desktop ram up to 8.
     
    ryantb, Aug 11, 2009 IP
  9. rzlrbn

    rzlrbn Peon

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #29
    i got about 2gb on desktop pc
     
    rzlrbn, Aug 11, 2009 IP
  10. Notorious

    Notorious Well-Known Member

    Messages:
    903
    Likes Received:
    24
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    145
    #30
    3 Gb Ram, I don't really need that much as I am not a heavy user.
     
    Notorious, Aug 11, 2009 IP
  11. iloveunicorns

    iloveunicorns Peon

    Messages:
    270
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #31
    6 gb in desktop - tri chanel ddr3
    and 3 gb in laptop - dell studio 14z ddr3

    just got new computers
     
    iloveunicorns, Aug 11, 2009 IP
  12. julesdakar

    julesdakar Peon

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #32
    Hi

    Laptop : Macbook unibody 2 Go Ram
    Pc at Home : Core 2 Duo 4 Go dual channel
     
    julesdakar, Aug 11, 2009 IP
  13. Stroh

    Stroh Notable Member

    Messages:
    3,483
    Likes Received:
    292
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    200
    #33
    16MB ram in my Compaq Persario running Win 95 :D
    512MB in my Toshiba Notebook
    2 GB in my HP notebook
    2 GB in my gaming desktop
    512MB in my eMachines
    8 GB ram in my server (might put in extra 8 GB ram though)
     
    Stroh, Aug 11, 2009 IP
    zymon_king likes this.
  14. Erratic-Evolutions

    Erratic-Evolutions Banned

    Messages:
    211
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #34
    I have 4 gb in my laptop and I find its nice and powerfull but sometimes I wish I had 6-8 gb
     
    Erratic-Evolutions, Aug 11, 2009 IP
  15. craguss

    craguss Guest

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #35
    8GB ddr3 memory on my PC, 4GB on my laptop.
     
    craguss, Aug 15, 2009 IP
  16. theapparatus

    theapparatus Peon

    Messages:
    2,925
    Likes Received:
    119
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #36
    I hope you have an OS that supports that amount or it;s just a waste.

    3 gigs on the laptop. The old one was 1 gig originally but had to pull one 512 megs out since it didn't work.

    The hosting servers are 12 gigs each.

    The antispam servers are 192 gigs I believe. Can never remember the exact number.

    The routers, switches and all that are 1 gig each.
     
    theapparatus, Aug 15, 2009 IP
  17. jezzz

    jezzz Notable Member

    Messages:
    4,886
    Likes Received:
    190
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    200
    #37
    I m also having 1GB for Desktop PC! looking to extend somewhere around 4GB :)
     
    jezzz, Aug 15, 2009 IP
    zymon_king likes this.
  18. Eivile

    Eivile Peon

    Messages:
    80
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #38
    I have 1GB, but i would like to have 2GB.
    I need more!
     
    Eivile, Aug 15, 2009 IP
  19. cupid007

    cupid007 Peon

    Messages:
    939
    Likes Received:
    19
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #39
    just 256MB....
     
    cupid007, Aug 15, 2009 IP
  20. Sammy23

    Sammy23 Peon

    Messages:
    189
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #40
    2 GB DDR2 on my desktop
     
    Sammy23, Aug 16, 2009 IP