1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

How do I embedd phpbb into my site?

Discussion in 'phpBB' started by bootsandrew, Feb 10, 2010.

  1. #1
    i was wondering how i could embed phpbb into my site right now im using nabble and it pathetic thanks.
    SEMrush
     
    bootsandrew, Feb 10, 2010 IP
    SEMrush
  2. coolfriend

    coolfriend Peon

    Messages:
    391
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #2
    Read this - I hope it helps.

    http://www.daniweb.com/forums/thread96863.html
     
    coolfriend, Feb 10, 2010 IP
  3. bootsandrew

    bootsandrew Peon

    Messages:
    122
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    thanks for the effort but im a noob to html can u explain this thanks
     
    bootsandrew, Feb 10, 2010 IP
  4. Brandon.Add.On

    Brandon.Add.On Peon

    Messages:
    178
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4
    You would use an iframe. Look up on the iframe hTML tag although i wouldn't suggest it as not all search engines follow it.
     
    Brandon.Add.On, Feb 10, 2010 IP
  5. bootsandrew

    bootsandrew Peon

    Messages:
    122
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    ok so i would install it on a subdomain and then embed it? Btw thanks for the help
     
    bootsandrew, Feb 10, 2010 IP
  6. coolfriend

    coolfriend Peon

    Messages:
    391
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    I recently installed a phpbb3 forum into my site subdomain - and it works well now! So installing on a subdomain is the best idea!
     
    coolfriend, Feb 16, 2010 IP
  7. BlueEew

    BlueEew Well-Known Member

    Messages:
    2,435
    Likes Received:
    79
    Best Answers:
    1
    Trophy Points:
    150
    #7
    The best way in my opinion is to have a forum theme made that is the same as the website, this way no includes or iFrames are needed.
     
    BlueEew, Feb 16, 2010 IP
  8. tikus

    tikus Peon

    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #8
    its funny using iframe
    double scrolling in my browser
    learn about html and css, also small knowledge in php
    put same header & footer on your forum also your website
    same width and same design
     
    tikus, Feb 25, 2010 IP
  9. bootsandrew

    bootsandrew Peon

    Messages:
    122
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #9
    Im using an Iframe now but it is awkward can any1 here make me a theme free? I have a dreamweaver template if that helps Thanks!
     
    bootsandrew, Mar 1, 2010 IP