1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

how do i check backlinks again?

Discussion in 'Yahoo Search Marketing' started by driven, Aug 30, 2006.

  1. #1
    sorry for the noob question, guys. But how do I check the backlinks for my site on Yahoo.com again?
    SEMrush
     
    driven, Aug 30, 2006 IP
    Bender likes this.
    SEMrush
  2. Bender

    Bender Peon

    Messages:
    1,403
    Likes Received:
    358
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #2
    Bender, Aug 30, 2006 IP
    driven likes this.
  3. driven

    driven Well-Known Member

    Messages:
    400
    Likes Received:
    14
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    138
    #3
    thanks!

    tough to remember so much.
     
    driven, Aug 30, 2006 IP
  4. Halobitt

    Halobitt Well-Known Member

    Messages:
    1,069
    Likes Received:
    193
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    195
    #4
    Or use Shoemoney's tool.
     
    Halobitt, Aug 30, 2006 IP
  5. R-ampage

    R-ampage Banned

    Messages:
    596
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    You can find information on linkdomain: here.
    I wonder whats the difference between "linkdomain:" and "link:"?
     
    R-ampage, Aug 30, 2006 IP
  6. dburdon

    dburdon Peon

    Messages:
    485
    Likes Received:
    18
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    Or use the SEOpen tool.
     
    dburdon, Aug 31, 2006 IP
  7. Lukaslo

    Lukaslo Peon

    Messages:
    751
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
  8. inhook

    inhook Well-Known Member

    Messages:
    248
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    108
    #8
    your control panel should have an option to do it.
     
    inhook, Sep 2, 2006 IP
  9. Providence

    Providence Peon

    Messages:
    568
    Likes Received:
    44
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #9
    hmm.. yeah the control panel x has an option
     
    Providence, Sep 2, 2006 IP
  10. chem

    chem Active Member

    Messages:
    288
    Likes Received:
    8
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    58
    #10
    Shoemoney's script works perfect =)
     
    chem, Sep 9, 2006 IP