1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

HELP with adsense please!

Discussion in 'Pay Per Click Advertising' started by hunter22375, May 9, 2008.

  1. #1
    I bought a site and went through all the pages to change all the adsense code from thier "pub-##############" to mine. I thought thats all you need to do since that identifies YOUR account. However, if you look at www.freecokecodes.com you will see "page cannot be found" where all the adsense shopuld be. Can anyone help?
     
    hunter22375, May 9, 2008 IP
  2. yogesh sarkar

    yogesh sarkar Active Member

    Messages:
    1,739
    Likes Received:
    74
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    90
    #2
    Are you sure that or your adsense account isn't banned?
     
    yogesh sarkar, May 9, 2008 IP
  3. hunter22375

    hunter22375 Peon

    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    Yes...I was just on it 10 minutes ago
     
    hunter22375, May 9, 2008 IP
  4. hans

    hans Well-Known Member

    Messages:
    2,924
    Likes Received:
    126
    Best Answers:
    1
    Trophy Points:
    173
    #4
    changing only the "pub-##############" leaving all the rest may mean a violation of TOS as TOS clearly say that alteration of code is prohibited.

    insert in full your own code instead.
    also
    the NEW code G has since a while is different from the very old years ago. may be the new code includes some publisher data beyond the pub number.
    I mean the new
    "google_ad_slot = "5214530932";

    again to test CREATE your own code and then insert that fresh code into your pages and make sure you have enabled in your account that adsense code on your NEW site may be displayed
    see >>
    https://www.google.com/adsense/adsense-products
    >> allowed sites !!
     
    hans, May 9, 2008 IP
  5. hunter22375

    hunter22375 Peon

    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    I have tried creating and replacing an entire code...but it still hasn't worked.
     
    hunter22375, May 9, 2008 IP
  6. Aron Schatz

    Aron Schatz Peon

    Messages:
    201
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    Aron Schatz, May 9, 2008 IP
  7. hans

    hans Well-Known Member

    Messages:
    2,924
    Likes Received:
    126
    Best Answers:
    1
    Trophy Points:
    173
    #7
    IF the adsense code is correct
    then that code always loads in an empty editor window even when used outside the web site

    however your code inserted in your page does NOT work
    I am quiet sure you did NOT follow the advice given below to CREATE your entire code from scratch

    the code inserted currently

    /* 728x90, created 2/23/08 */
    google_ad_slot = "5214530932";

    hence it is OLD code modified !!!
    and that ad_slot may never have been created for YOU but for a previous owner or another site.

    if you access YOUR adsensse account and take ONE set of code and open that code in "VIEW" mode in your professional HTML editor
    then correct code of a valid adsense account WILL show up even if outside your page.
     
    hans, May 9, 2008 IP
  8. hunter22375

    hunter22375 Peon

    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #8
    Ohhhhh OK...I will go right now and completely recreate new adsense blocks to replace old ones. We;ll see how that works. Thanks.
     
    hunter22375, May 9, 2008 IP