1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Help me to connect my Laptop-TV via S-Video . URGENT!!

Discussion in 'Hardware' started by Mr Goldberg, Oct 28, 2008.

  1. #1
    Hello guys,
    Yesterday i bought a S-Video 7 pin cord for 500 INR and since my laptop has got a TV Output,i just connected my laptop and TV with that S-Video Cord,but it does nothing...

    I think,im missing something and i would like someone who has done this from before,can guide me up..
    SEMrush

    Kindly help me out,or else,my mom will kill me for wasting 500 INR for just a 15 cm cord...:confused::confused:
     
    Mr Goldberg, Oct 28, 2008 IP
    SEMrush
  2. Marry Parker

    Marry Parker Well-Known Member

    Messages:
    888
    Likes Received:
    62
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    120
    #2
    Sorry! dont know anything close to help you. I am not the right person to give you any suggestion, the exiting problem may get worse.:) DP is full of geniuse minds, may be they can tell you how to tackel your problem. Good Luck in the future.:)
     
    Marry Parker, Oct 28, 2008 IP
  3. jackass2007

    jackass2007 Peon

    Messages:
    2,379
    Likes Received:
    267
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    Go to Control Panel >> Display Settings and switch it TV mode by dragging "Screen 1" to "Screen 2"

    Further, you can tweak with setting to automatically switch of laptop display when TV is active.
     
    jackass2007, Oct 28, 2008 IP
  4. Mr Goldberg

    Mr Goldberg Banned

    Messages:
    651
    Likes Received:
    5
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4
    None of the sites in the world explains it better..
    i got the right idea now..

    I tried and tried and now hooked it up.
    Its working like a Charm...
    SUper!
    Will post it in my blog very soon. :p
     
    Mr Goldberg, Oct 29, 2008 IP
  5. jackass2007

    jackass2007 Peon

    Messages:
    2,379
    Likes Received:
    267
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    Wait a sec...I'm confused, did you find my above post helpful? :confused:
     
    jackass2007, Oct 29, 2008 IP
  6. Kerosene

    Kerosene Alpha & Omega™ Staff

    Messages:
    11,363
    Likes Received:
    571
    Best Answers:
    4
    Trophy Points:
    385
    #6
    Good to know you got it working. A lot of laptops also have a +Function key that will enable the alternate monitor. Might be easier than fiddling around in control panel :)
     
    Kerosene, Oct 29, 2008 IP
  7. timsdd

    timsdd Peon

    Messages:
    21,106
    Likes Received:
    1,019
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    My Acer has that function....Fn+F5 but then again it doesn't have S-video!! just a 15pin conn.

    My old ThinkPad has a s-video out...hooked it up to the 35" TV...it was accessed via the display properties however.
     
    timsdd, Oct 29, 2008 IP
    jackass2007 likes this.
  8. jackass2007

    jackass2007 Peon

    Messages:
    2,379
    Likes Received:
    267
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #8
    For me it is Fn+F3. ;)
     
    jackass2007, Oct 29, 2008 IP
  9. bornmad

    bornmad Peon

    Messages:
    809
    Likes Received:
    44
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #9
    I think he did.but he got 2 excited after getting it done that he forgot to thank you.. :p
     
    bornmad, Oct 29, 2008 IP