1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.
  2. Better Analytics for WordPress Get It Free

Help me for remove a link from joomla extention

Discussion in 'Joomla' started by salayhin, Jan 11, 2010.

  1. #1
    salayhin, Jan 11, 2010 IP
  2. kfawcett

    kfawcett Peon

    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #2
    have you tried to contact the maker of the extension and ask them? Most likely it is required to have the link since it is a free extension.
     
    kfawcett, Jan 12, 2010 IP
  3. prasxz

    prasxz Peon

    Messages:
    392
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    you can try to search in which files that link exist..then you can remove them manually
     
    prasxz, Jan 27, 2010 IP
  4. sfraise

    sfraise Peon

    Messages:
    453
    Likes Received:
    12
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4
    look for a hidden php file disguised as a css file or something similar, some people are starting to base64 encode links. If you find it remove the big long string of nonsense that stats with base64eval
     
    sfraise, Jan 27, 2010 IP
  5. jwinston2

    jwinston2 Peon

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    Salayhin I noticed you found out how to remove the links, could you please share where they are located? Specifically the ones in the component module.
     
    jwinston2, Feb 5, 2010 IP
  6. jwinston2

    jwinston2 Peon

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    NM, I see you can pay the developer to have them removed.
     
    jwinston2, Feb 5, 2010 IP
  7. orko99

    orko99 Peon

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    Hello All,
    Go the link
    \administrator\com_portfolio\helpers
    open the helper.php
    There Have:
    function acl()
    {

    $psettings = & Portfoliohelper::config();

    if (file_exists(JPATH_SITE . '/plugins/component/portfolio_component_license.php')) {
    $info = '';
    } else {
    $info = $psettings->info;
    }

    return $info;
    }
    =============================== Just Comment it=============== as like:-
    function acl()
    {

    //$psettings = & Portfoliohelper::config();
    //
    // if (file_exists(JPATH_SITE . '/plugins/component/portfolio_component_license.php')) {
    // $info = '';
    // } else {
    // $info = $psettings->info;
    // }
    //
    // return $info;
    }

    :cool:
     
    orko99, Jan 9, 2012 IP