1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Guys I need Help with my Firefox.

Discussion in 'General Chat' started by rome9t9, Mar 8, 2009.

  1. #1
    I use firefox 3. I generally browse sites by typing the the site name in the address bar. I do not enter the URL. So if i have to visit yahoo.com then I will just type "Yahoo" in my address bar..and i will be taken to the yahoo.com..

    But i just found that when I enter "yahoo" I am taken to ask.com's search listing for the keyword "yahoo"..
    SEMrush
    Can anyone help me how to revert it back??
     
    rome9t9, Mar 8, 2009 IP
    SEMrush
  2. TheNoose

    TheNoose Peon

    Messages:
    1,005
    Likes Received:
    22
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #2
    I'm not sure how to revert it back, but you could try typing out those last 4 characters which would take a fraction of a second.
     
    TheNoose, Mar 8, 2009 IP
  3. rome9t9

    rome9t9 Peon

    Messages:
    1,144
    Likes Received:
    25
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    Well of course I can do that, but how can after 3 years with firefox suddenly I am being taken to ask.com's result pages?? Do you think its some malware??
     
    rome9t9, Mar 8, 2009 IP
  4. krolbiz

    krolbiz Peon

    Messages:
    1,204
    Likes Received:
    5
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4
    Hmm.. Did you install any suspicious addons in your firefox 3?
     
    krolbiz, Mar 8, 2009 IP
  5. rome9t9

    rome9t9 Peon

    Messages:
    1,144
    Likes Received:
    25
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    rome9t9, Mar 8, 2009 IP
  6. KeithLDick

    KeithLDick Peon

    Messages:
    3,544
    Likes Received:
    206
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #6
    Look in the upper right corner where the "Search Field" is, does it display a "G" for Google??? If not use the Pull Down list and set it for Google search, it may be set for "ASK.com"...
     
    KeithLDick, Mar 8, 2009 IP
  7. fireservice

    fireservice Well-Known Member

    Messages:
    1,672
    Likes Received:
    72
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    170
    #7
    i think u getting download ask.com tool bar on any plugin automatically install with your browser.

    but i can suggest u simple method. i m also use same method to brows net.

    >> if u want to brows yahoo then type yahoo in address bar

    and press ctrl+enter . and your browser automatically fill all required information with your site name yahoo like :: http://www.yahoo.com/


    ~jakki~
     
    fireservice, Mar 8, 2009 IP
  8. rome9t9

    rome9t9 Peon

    Messages:
    1,144
    Likes Received:
    25
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #8
    Guys, I was thinking if I can uninstall my firefox and then install it again, will it be fine??

    But I don't wanna lose my bookmarks, how can I save my bookmarks from deletion while uninstalling Firefox??
     
    rome9t9, Mar 16, 2009 IP
  9. rome9t9

    rome9t9 Peon

    Messages:
    1,144
    Likes Received:
    25
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #9
    Can anybody please suggest if I can go with my post above?? How can i preserve my bookmarks while uninstalling firefox??
     
    rome9t9, Mar 17, 2009 IP
  10. ishanjain2

    ishanjain2 Active Member

    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    51
    #10
    Use Mozbackup utility... It will preserve all the data you want from firefox to a single file and can restore back later.....

    Google it to download.. its free
     
    ishanjain2, Mar 17, 2009 IP