1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.
  2. Better Analytics for WordPress Get It Free

Generic Report Settings

Discussion in 'Optigold ISP' started by Zack, Jan 4, 2005.

  1. #1
    I am trying to run some reports, but I increased the max login length, and a couple business names are long and overflow to the next column, making the report columns offset from the headers.

    In the genaric reports, how many characters does each column support before it excedes the preset limit, and can this limit be changed?

    As an alternative, can the columns trunicate the information so that the report is uniform?

    Thank you,
    Zack
     
    Zack, Jan 4, 2005 IP
  2. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,772
    Likes Received:
    2,415
    Best Answers:
    417
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #2
    Unfortunately it's not possible with the generic reports because of the way it finds/replaces variables. Your best bet is to export the generic report to a CSV file and print it from Excel.
     
    digitalpoint, Jan 4, 2005 IP
  3. Zack

    Zack Guest

    Messages:
    52
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    How many characters maximum does each column support before it overflows to then next column?
     
    Zack, Jan 4, 2005 IP
  4. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,772
    Likes Received:
    2,415
    Best Answers:
    417
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #4
    It's not a specific number of characters because it does not use a fixed-width font. The skinnier the characters, the more that will fit.
     
    digitalpoint, Jan 4, 2005 IP
  5. Zack

    Zack Guest

    Messages:
    52
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    And how would I export the report to a cvs file?
     
    Zack, Jan 4, 2005 IP
  6. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,772
    Likes Received:
    2,415
    Best Answers:
    417
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #6
    On the screen where you choose the report to run (from the Scripts menu), you have an option to export the report to CSV (it should be a Yes/No option).
     
    digitalpoint, Jan 4, 2005 IP
  7. Zack

    Zack Guest

    Messages:
    52
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    heh.. thanks.. never noticed that option. this whole thread could have been avoided
     
    Zack, Jan 4, 2005 IP