1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

firefox SEO plug in

Discussion in 'Products & Tools' started by topsearch, Jul 5, 2006.

  1. #1
    topsearch, Jul 5, 2006 IP
  2. Crazy_Rob

    Crazy_Rob I seen't it!

    Messages:
    13,156
    Likes Received:
    1,366
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    360
    #2
    It doesn't work.
     
    Crazy_Rob, Jul 5, 2006 IP
  3. GeorgeB.

    GeorgeB. Notable Member

    Messages:
    5,695
    Likes Received:
    288
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    280
    #3
    I never got it to show more than PageRank for me.
     
    GeorgeB., Jul 5, 2006 IP
  4. aaron_nimocks

    aaron_nimocks Im kind of a big deal Staff

    Messages:
    5,563
    Likes Received:
    627
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    420
    #4
    Same. Only shows pagerank. Its a pretty good idea though if it worked.
     
    aaron_nimocks, Jul 5, 2006 IP
  5. intrinzik

    intrinzik Peon

    Messages:
    360
    Likes Received:
    11
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    Works fine for me , you have to go to Tool>Seo Options> then change them to auto
     
    intrinzik, Jul 5, 2006 IP
  6. Crazy_Rob

    Crazy_Rob I seen't it!

    Messages:
    13,156
    Likes Received:
    1,366
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    360
    #6
    And the values are returned and accurate?
     
    Crazy_Rob, Jul 5, 2006 IP
  7. intrinzik

    intrinzik Peon

    Messages:
    360
    Likes Received:
    11
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    there returned to me, i dont know if they are completely accurate though
     
    intrinzik, Jul 5, 2006 IP
  8. eKstreme

    eKstreme Guest

    Messages:
    131
    Likes Received:
    14
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #8
    Firefox crashed routinely after I installed it. I just uninstalled it, so we'll see how it fares.
     
    eKstreme, Jul 5, 2006 IP
  9. aaron_nimocks

    aaron_nimocks Im kind of a big deal Staff

    Messages:
    5,563
    Likes Received:
    627
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    420
    #9
    Looks like its working for me now that I turned them on auto.

    Seems pretty accurate also. Actually I am coming back to this post and I absolutely love this thing.

    I recommend it to all. :)
     
    aaron_nimocks, Jul 5, 2006 IP
  10. dkessaris

    dkessaris Peon

    Messages:
    984
    Likes Received:
    119
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #10
    It looks pretty good, it automates a lot of the searches I do when I do link building. However it slows the searches a lot, so I am going to have it on only when I am in SEO mode.
     
    dkessaris, Jul 5, 2006 IP
  11. GeorgeB.

    GeorgeB. Notable Member

    Messages:
    5,695
    Likes Received:
    288
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    280
    #11
    Haha @ seo mode...

    Hah hah, heh heh snicker...... *sneaks off to whois seomode.com* :rolleyes:
     
    GeorgeB., Jul 6, 2006 IP
  12. eKstreme

    eKstreme Guest

    Messages:
    131
    Likes Received:
    14
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #12
    Just to be fair: I did some more tests, and it's NOT the SEO plugin that was causing the instability. It was a single page I was trying to access.
     
    eKstreme, Jul 6, 2006 IP
  13. awall19

    awall19 Berserker

    Messages:
    166
    Likes Received:
    9
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #13
    thanks for the mention and for giving it a try everyone
     
    awall19, Jul 6, 2006 IP
    Mong likes this.
  14. seoindia

    seoindia Notable Member

    Messages:
    1,684
    Likes Received:
    101
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    200
    #14
    Its not compatable with version 1.0.6 ...i cannt install it...
     
    seoindia, Jul 7, 2006 IP
  15. aaron_nimocks

    aaron_nimocks Im kind of a big deal Staff

    Messages:
    5,563
    Likes Received:
    627
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    420
    #15
    Had same problem until I installed new version of Firefoex. :)
     
    aaron_nimocks, Jul 7, 2006 IP