1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Error message when updating setting

Discussion in 'Keyword Tracker' started by compar, Aug 2, 2011.

  1. #1
    I want to add an additional website to those I track with the Keyword tracking tool. When I try to save the changes I get and error message that say the "Script URL is old, please update". I moved the script on the server and entered the new URL in the settings. I still get the error message. Can someone please help?
     
    compar, Aug 2, 2011 IP
  2. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,427
    Likes Received:
    2,345
    Best Answers:
    400
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    27
    #2
    Well my first guess is that the script is just that (an old version) if you just moved it. Did you get it fresh from the settings page?
     
    digitalpoint, Aug 2, 2011 IP
  3. compar

    compar Peon

    Messages:
    2,705
    Likes Received:
    169
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    Thanks. I thought that was probably what the message meant, but I didn't scroll down far enough to find the current script.
     
    compar, Aug 3, 2011 IP
  4. compar

    compar Peon

    Messages:
    2,705
    Likes Received:
    169
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #4
    Sean, another strange occurrence. All the keywords I entered give this error message from Google: "Error returned from search engine: Bad Request". and Google reports last checked as Dec 31st 1969. Bing doesn't report any problem.

    The URL I'm trying to check is http://www.b-linepromotions.com/wordpress/

    Sean, you can ignore this. I got a new API and everything works fine now -- very strange the previous API had worked fine for years???
     
    Last edited: Aug 3, 2011
    compar, Aug 3, 2011 IP
  5. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,427
    Likes Received:
    2,345
    Best Answers:
    400
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    27
    #5
    Double check that your Google API key is correct? (under your settings)
     
    digitalpoint, Aug 3, 2011 IP
  6. elvislivz2

    elvislivz2 Active Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    56
    #6
    I just updated the code and API because Google keywords no longer are being tracked. Now I am seeing this Error returned from search engine: Bad Request from Google searches.
    The Simple API Access has 2 choices - server and browser. I checked my settings and tried both and still get the same error. Any thoughts?
     
    elvislivz2, Feb 5, 2012 IP
  7. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,427
    Likes Received:
    2,345
    Best Answers:
    400
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    27
    #7
    Triple check your Google API Key and make sure the proper APi service is enabled under your Google API Console.
     
    digitalpoint, Feb 5, 2012 IP