1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Error message returned for Yahoo/MSN

Discussion in 'Keyword Tracker' started by BigEasy, Apr 10, 2005.

  1. #1
    I get the following error message (repeated many times) when adding new keywords on msn or yahoo, or when trying to check them.

    <br />
    <b>Warning</b>:  Illegal offset type in <b>d:\html\users\mysite\html\keyword-tracker.php</b> on line <b>164</b><br />
    Code (markup):
    PHP is installed on my webserver, as I use it for the ad network.

    Any ideas, anyone?
    SEMrush
     
    BigEasy, Apr 10, 2005 IP
    SEMrush
  2. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,326
    Likes Received:
    2,614
    Best Answers:
    462
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #2
    What version of PHP are you using on your server?
     
    digitalpoint, Apr 11, 2005 IP
  3. BigEasy

    BigEasy Peon

    Messages:
    182
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    PHP Version 4.3.10.
     
    BigEasy, Apr 11, 2005 IP
  4. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,326
    Likes Received:
    2,614
    Best Answers:
    462
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #4
    Do you have a keyword/URL example (exactly as you entered them) that you can replicate it with?
     
    digitalpoint, Apr 11, 2005 IP
  5. BigEasy

    BigEasy Peon

    Messages:
    182
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    BigEasy, Apr 11, 2005 IP
  6. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,326
    Likes Received:
    2,614
    Best Answers:
    462
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #6
    Hmmm... not sure, I don't get any error when I try them.
     
    digitalpoint, Apr 11, 2005 IP
  7. BigEasy

    BigEasy Peon

    Messages:
    182
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    Weird. If it means anything, the line on which the 'illegal offset' occurs varies. Not sure if that is due to the variation in keywords I'm trying though. Here's another example, in case you want to try it:

    <b>Warning</b>:  Illegal offset type in <b>d:\html\users\mysite\html\keyword-tracker.php</b> on line <b>165</b><br />
    Code (markup):
    Wyoming Mortgage
    http://www.loaninfohome.com/mortgage-brokers/WYOMING-mortgage-brokers.asp
     
    BigEasy, Apr 11, 2005 IP
  8. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,326
    Likes Received:
    2,614
    Best Answers:
    462
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #8
    digitalpoint, Apr 11, 2005 IP
  9. BigEasy

    BigEasy Peon

    Messages:
    182
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #9
    Yeah. I'll have to show this to my hosting company and see if they'll update to a newer version of Zend. Thanks for your help, Shawn.
     
    BigEasy, Apr 11, 2005 IP
  10. AussieWebmaster

    AussieWebmaster Peon

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #10
    I use FireFox is it possible that this is one of the error areas as it will not let me click MSN or Yahoo... just has Google in default
     
    AussieWebmaster, Apr 12, 2005 IP
  11. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,326
    Likes Received:
    2,614
    Best Answers:
    462
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #11
    No, that just means you have not setup the advanced usage script under your preferences.
     
    digitalpoint, Apr 12, 2005 IP
  12. BigEasy

    BigEasy Peon

    Messages:
    182
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #12
    Shawn, that blog post you found about Zend was right on. My hosting company updated Zend and the keyword tracker script is working great now. Thank you!
     
    BigEasy, Apr 15, 2005 IP