1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Cant verify domain

Discussion in 'Better Analytics' started by CAPMAN, Apr 28, 2016.

  1. #1
    I have uploaded the file or verification, verified through google webmaster, google analytics and twitter. Still I show as unverified. I also add the root domain to the area requested and nothing. Please help.
    SEMrush
    By the way, it still shows unverified on my plugin area as well.
     
    CAPMAN, Apr 28, 2016 IP
    SEMrush
  2. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,192
    Likes Received:
    2,584
    Best Answers:
    457
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #2
    What method are you using to verify your domain here? Verifying your domain for other things like Twitter isn't going to affect how you verify it here.
     
    digitalpoint, Apr 28, 2016 IP
  3. CAPMAN

    CAPMAN Greenhorn

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    21
    #3
    I have uploaded the file or verification, verified through google webmaster, google analytics and twitter. Still I show as unverified. I also add the root domain to the area requested and nothing.

    Curious, did you not read my original message? You asked me a question that I had initially answered in my first post.

    Not trying to be rude either.
     
    Last edited by a moderator: Apr 30, 2016
    CAPMAN, Apr 28, 2016 IP
  4. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,192
    Likes Received:
    2,584
    Best Answers:
    457
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #4
    I was confused because Twitter isn't an option to verify ownership of a domain. What is the URL where you uploaded the verification file to?
     
    digitalpoint, Apr 30, 2016 IP
  5. CAPMAN

    CAPMAN Greenhorn

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    21
    #5
    CAPMAN, Apr 30, 2016 IP
  6. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,192
    Likes Received:
    2,584
    Best Answers:
    457
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #6
    What is the URL where you uploaded the verification file?
     
    digitalpoint, Apr 30, 2016 IP
  7. CAPMAN

    CAPMAN Greenhorn

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    21
    #7
    Last edited by a moderator: May 2, 2016
    CAPMAN, Apr 30, 2016 IP
  8. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,192
    Likes Received:
    2,584
    Best Answers:
    457
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #8
    Looks okay to me, what is the exact error you get when you are trying to verify?
     
    digitalpoint, May 2, 2016 IP
  9. CAPMAN

    CAPMAN Greenhorn

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    21
    #9
    It still shows as not activated. Whenever I try to access certain parts of reports, it keeps telling me to upgrade. Im a little frustrated because it has been almost a week since I purchased. Hopefully we can get it resolved soon.
     

    Attached Files:

    CAPMAN, May 6, 2016 IP
  10. CAPMAN

    CAPMAN Greenhorn

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    21
    #10
    See the attached image. I dont get an error on your site. Just on my site. Can I get this taken care of or a full refund? Thanks.
     

    Attached Files:

    CAPMAN, May 6, 2016 IP
  11. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,192
    Likes Received:
    2,584
    Best Answers:
    457
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #11
    When you try to verify ownership of your domain (on this site, not yours), what happens exactly? It should give you an error if it fails. Do you click the button to verify and nothing at all happens? The form doesn't even submit?
     
    digitalpoint, May 6, 2016 IP
  12. CAPMAN

    CAPMAN Greenhorn

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    21
    #12
    Correct.
     
    CAPMAN, May 6, 2016 IP
  13. CAPMAN

    CAPMAN Greenhorn

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    21
    #13
    does not give me a success notification or anything
     
    CAPMAN, May 6, 2016 IP
  14. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,192
    Likes Received:
    2,584
    Best Answers:
    457
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #14
    Can you try it right now so I can check the logs to see what's going on?
     
    digitalpoint, May 6, 2016 IP
  15. CAPMAN

    CAPMAN Greenhorn

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    21
    #15
    I am not able to use any of my pro features. I have never had this much trouble trying to use a plugin. What do I need to do to cancel?
     
    CAPMAN, May 11, 2016 IP
  16. CAPMAN

    CAPMAN Greenhorn

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    21
    #16
    I would like a full refund please.
     
    CAPMAN, May 11, 2016 IP
  17. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,192
    Likes Received:
    2,584
    Best Answers:
    457
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #17
    Agreed... I've never had this much trouble trying to help someone. :) What is the transaction ID of your payment?
     
    digitalpoint, May 11, 2016 IP
  18. CAPMAN

    CAPMAN Greenhorn

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    21
    #18
    I just did another site and still it wont let me do heatmaps. I decided that I do not want to cancel.

    I would like to figure this out. Could you please help me.

    I verified domain but in my wordpress backened it is still saying i need a pro license.

    Am I missing something?

    [​IMG]
     
    CAPMAN, May 15, 2016 IP
  19. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,192
    Likes Received:
    2,584
    Best Answers:
    457
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #19
    If you go to Plugins -> Installed Plugins under your WordPress admin area, what does the "Better Analytics" area look like under the Settings/Deactivate links?

    This area:

    upload_2016-5-15_11-48-34.png

    That should tell you what it thinks the issue is (for example if it can't find the install Pro plugin).
     
    digitalpoint, May 15, 2016 IP
  20. CAPMAN

    CAPMAN Greenhorn

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    21
    #20
    Ok so you are saying there is supposed to be a second plugin installed? A pro version? I did not know that.

    Here is what mine looks like:
    [​IMG]
     
    CAPMAN, May 16, 2016 IP