1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Big Troubles with Tracker????

Discussion in 'Keyword Tracker' started by Dreamshop, Apr 22, 2005.

  1. Stin

    Stin Guest

    Messages:
    264
    Likes Received:
    9
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #21
    Yeah that was my guess.
    SEMrush
     
    Stin, Apr 23, 2005 IP
    SEMrush
  2. Dreamshop

    Dreamshop Peon

    Messages:
    1,026
    Likes Received:
    84
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #22

    Can anyone recommend a work around for this? The script worked fine when I first installed it, but after a few days it would just time out.
     
    Dreamshop, Apr 24, 2005 IP
  3. NewComputer

    NewComputer Well-Known Member

    Messages:
    2,021
    Likes Received:
    68
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    188
    #23
    I did provide a work around. Have one account for MSN and Yahoo! tracking and one for Google.
     
    NewComputer, Apr 25, 2005 IP
  4. compar

    compar Peon

    Messages:
    2,705
    Likes Received:
    169
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #24
    Yesterday I was having trouble again -- BTW I never get an error message -- and I followed the above procedure and once again everything work perfectly as soon as I reloaded my preferences.
     
    compar, Apr 25, 2005 IP
  5. john_loch

    john_loch Rodent Slayer

    Messages:
    1,294
    Likes Received:
    66
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    138
    #25
    Dreamshop,

    I love that avatar ! :D

    JL
     
    john_loch, Apr 25, 2005 IP
  6. NewComputer

    NewComputer Well-Known Member

    Messages:
    2,021
    Likes Received:
    68
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    188
    #26
    Bob,
    What do you mean by 'reloaded your preferences'. How is that done?

     
    NewComputer, Apr 25, 2005 IP
  7. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,326
    Likes Received:
    2,614
    Best Answers:
    462
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #27
    "Reloading" the preferences is not going to have any effect. The preference data is not cached anywhere, so if someone does that, and then it works, it's purely coincidental.
     
    digitalpoint, Apr 25, 2005 IP
  8. Dreamshop

    Dreamshop Peon

    Messages:
    1,026
    Likes Received:
    84
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #28
    Hey Shawn, hopefully it doesn't seem like I'm complaining.....just want you to know I truly appreciate the free tools! I will have to hunt down some other servers to try this out on.


    Now if I could only keep my brain from timing out.
     
    Dreamshop, Apr 26, 2005 IP
  9. fryman

    fryman Kiss my rep

    Messages:
    9,604
    Likes Received:
    777
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    370
    #29
    I'm having trouble too. Takes 5 or 6 complete checks to get all the keywords done.
     
    fryman, Apr 26, 2005 IP
  10. amateur

    amateur Well-Known Member

    Messages:
    93
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    108
    #30
    I've deleted my msn and yahoo links but now it still doesn't work even on G links . Some links are showing apr 19 and some apr 20 . It did get 2 links from today but that's it. Well and truly broken.
     
    amateur, Apr 26, 2005 IP
  11. Stin

    Stin Guest

    Messages:
    264
    Likes Received:
    9
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #31
    I setup an account on a free php host. It worked perfectly.
    Tried to run the check again and it failed.
     
    Stin, Apr 26, 2005 IP
  12. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,326
    Likes Received:
    2,614
    Best Answers:
    462
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #32
    Best I can tell right now is it looks like the Google API is flakey at best. Will do some more testing when I have time.
     
    digitalpoint, Apr 26, 2005 IP
  13. Stin

    Stin Guest

    Messages:
    264
    Likes Received:
    9
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #33
    http://www.socengine.com/seo/blogdetail.php?ID=128

    Think this is in anyway related?
    Ive been reading about this problem else where as well, but I cant remember where...
    (btw the tracker has been working fine for me the last couple times ive tried it)
     
    Stin, Apr 27, 2005 IP
  14. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,326
    Likes Received:
    2,614
    Best Answers:
    462
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #34
    No, they were banned because they don't use the Google API.
     
    digitalpoint, Apr 27, 2005 IP
  15. AfterHim.com

    AfterHim.com Peon

    Messages:
    1,923
    Likes Received:
    51
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #35
    My problem exactly. Eventually it does work.

    I've also found after doing a Check All, that only 3 or 4 keywords have updated.

    Then I click on the words one by one, and after about 5 words, everything is updated.

    Hopefully that helps the bug tracking. I also appreciate the free tools as well Shawn, thanks!

    Brandon
     
    AfterHim.com, Apr 27, 2005 IP
  16. NewComputer

    NewComputer Well-Known Member

    Messages:
    2,021
    Likes Received:
    68
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    188
    #36
    If anyone is still looking for an immediate fix, setup a new account called 'yourcurrentnamemy' and run your MSN and Yahoo! queries through there. It takes away a LOT of frustration...

    I have not had a problem since I switched.

    Just trying to help... :)
     
    NewComputer, Apr 27, 2005 IP