1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

automatic validation failed

Discussion in 'Co-op Advertising Network' started by can1one, Nov 3, 2004.

  1. #1
    I follow the instruction but cannot get the result.
    site is http://www.canadaone.org. no gambling, adult, hate, etc.
    just immigration news.
    What I have to do to be approved?
    Thank you in advance,
    SEMrush
     
    can1one, Nov 3, 2004 IP
    SEMrush
  2. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #2
    You would need to be displaying ads on the pages (that site is not).
     
    digitalpoint, Nov 3, 2004 IP
  3. can1one

    can1one Peon

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #3
    i cannot find the code for the "ad_network.php " file. site is php-based
     
    can1one, Nov 3, 2004 IP
  4. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #4
    It should be on the setup instructions.
     
    digitalpoint, Nov 3, 2004 IP
  5. can1one

    can1one Peon

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #5
    unfortunately on the setup instruction page
    http://www.digitalpoint.com/tools/ad-network/setup.php?type=99
    in the first textare related to ad_network.php source code I see only
    "Code" word. I guess that is the mistake in the javascript processes that textarea elemen

    thank you for consideration
     
    can1one, Nov 3, 2004 IP
  6. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #6
    Hmmm... someone else reported that problem, but I never was able to replicate it with any browser...
     
    digitalpoint, Nov 3, 2004 IP
  7. can1one

    can1one Peon

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    I have found a problem.
    That is the firewall running on tmy computer.
    Firewall agent block the javascript.
    I think topic could be closed.

    Thank you for your time and consideration.
     
    can1one, Nov 3, 2004 IP
  8. flawebworks

    flawebworks Tech Services

    Messages:
    991
    Likes Received:
    36
    Best Answers:
    1
    Trophy Points:
    78
    #8
    I've had this happen in mozilla when I turned off javascript.
     
    flawebworks, Nov 3, 2004 IP
  9. kristos

    kristos Peon

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #9
    Hi Shawn!
    I signed up for the co-op and installed the code.
    It works.
    Ads are there on our movable type blog and they rotate everytime you visit.
    but I still get the "connot validate" error on my setup page.
    my co-op is at http://my.gcu.edu/echoes/
     
    kristos, Nov 3, 2004 IP
  10. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #10
    digitalpoint, Nov 3, 2004 IP
  11. kristos

    kristos Peon

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #11
    thanks you shawn, I am looking forward to seeing this start.
    is there another faqs page? - i was trying to find out where I expand the ad space on my page to get more exposures for my link.
     
    kristos, Nov 3, 2004 IP
  12. kristos

    kristos Peon

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #12
    Hi Again, Shawn.
    I see that google sees 174 pages indexed and 23 of them are rdf.

    is there a place where I can read about expanding my adspace?

    My site still does not validate.
     
    kristos, Nov 4, 2004 IP
  13. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #13
    Okay, it should be working now (ignoring RDF files).
     
    digitalpoint, Nov 4, 2004 IP
  14. Truce

    Truce Peon

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #14
    I am having the same problem with automatic validation failing. The URL is http://www.truceco.com. If I change the URL to http://www.truceco.com/index.php it resolves and vailidates. The problem is that I was told that my weighting will go down if I select a specific file. The whole site is PHP so I dunno what is happening. Please Help!

    EDIT://
    Now I am getting this PHP error on the digitalpoint.com add an ad page when I hit auto-validate:

    Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/.sites/28/site1/web/tools/ad-network/index.php(20) : eval()'d code on line 9
     
    Truce, Nov 8, 2004 IP
  15. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #15
    It looks like Google knows about a bunch of pages that are not there (404s).
     
    digitalpoint, Nov 8, 2004 IP
  16. a389951l

    a389951l Must Create More Content

    Messages:
    1,885
    Likes Received:
    65
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    140
    #16
    Will redirects work for the 404s? Or is the only option to get rid of the pages from the Google index?
     
    a389951l, Nov 8, 2004 IP
  17. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    38,297
    Likes Received:
    2,602
    Best Answers:
    461
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    29
    #17
    They would need to be dropped from Google.
     
    digitalpoint, Nov 8, 2004 IP
  18. Truce

    Truce Peon

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #18
    I have tryed to remove as many pages from the index at google as possible. Why is it that google matters in this? Why won't my pages validate still?

    The validator is telling me that a page that is a redirect doesn't have ads on it. Do I have to have ads on all of my pages or what? If so, don't you think that is a little intrusive? I can't tell google to remove the page either because it still exists as a redirect in my .htaccess. :mad:
     
    Truce, Nov 8, 2004 IP
  19. vintageagain

    vintageagain Peon

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #19
    As fast as google removes page and some sites update its going to be hard to keep a valid site listed. I still have pages acached from over 6 months ago that I don't have on the site, If i have to wait for them to clear I'll never get validated.
     
    vintageagain, Nov 8, 2004 IP
  20. Truce

    Truce Peon

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #20
    Same here, which is why I am wondering!

    Help us out here Shawn!
     
    Truce, Nov 8, 2004 IP