1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.
  2. Better Analytics for WordPress Get It Free

Adsense updating its code :(

Discussion in 'Reporting & Stats' started by Qbar, Dec 11, 2007.

  1. #1
    Adsense is updating its code...
    Once again without telling us what they're going to do ! :mad:

    But what worse, now adsense link units are showing up on most of my websites, i just have an inputbox :eek:

    And when they are showing, instead of 5 unit link like in the past i only have one or two, not really relevant besides

    Google what the f**k are you doing!!!
    Damned adsense! If there was a real reliable competiter i would switch right away. Well i keep praying for one, maybe one day, i'll have my revenge over mighty google :mad: (what a nice day it would be:rolleyes:)
     
    Qbar, Dec 11, 2007 IP
  2. Dondon2d

    Dondon2d Peon

    Messages:
    3,193
    Likes Received:
    146
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #2
    Yeah and now the text ads really look like ads already, it's hard to blend it already.
     
    Dondon2d, Dec 11, 2007 IP
  3. godmode

    godmode Well-Known Member

    Messages:
    4,453
    Likes Received:
    156
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    160
    #3
    huh? what you 2 talking about? sounds too alien for me.

    anyone can explain in human english
     
    godmode, Dec 11, 2007 IP
  4. godmode

    godmode Well-Known Member

    Messages:
    4,453
    Likes Received:
    156
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    160
    #4
    aha now i see
    I see something like A V just below the ads. is it like show more stuff?
     
    godmode, Dec 11, 2007 IP
  5. ForgottenCreature

    ForgottenCreature Notable Member

    Messages:
    7,421
    Likes Received:
    163
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    210
    #5
    Could you speak english? Are you talking about the arrows?
     
    ForgottenCreature, Dec 11, 2007 IP
  6. godmode

    godmode Well-Known Member

    Messages:
    4,453
    Likes Received:
    156
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    160
    #6
    yeah he meant the same thing. By the way now i see exactly same ads for links. wonder why?
     
    godmode, Dec 11, 2007 IP
  7. Aldouspi

    Aldouspi Peon

    Messages:
    592
    Likes Received:
    10
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #7
    Yes, the arrows allow you to scroll to new ads, I guess, I haven't tested them for fear of clicking my own ads.

    Text link blocks are not providing ads, just a search box, but I am sure that must be temporary.
     
    Aldouspi, Dec 11, 2007 IP
  8. Qbar

    Qbar Peon

    Messages:
    91
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #8

    I hope so too! (and you guess right: it does scroll to new ads.)

    Ijust checked my adsense dashboard, there is some change too:
    like manage your ads, unfortunately it's not yet working
    i wanted to replace my link units blocks with their new shit codes but all I've got is a blank page! :mad:

    Google when are you going to be a mature company???
    I mean, you don't roll out a broken product like this out of the blue, can't you perfect it a little bit more before!

    Link unit are more than 60% of my income, they are performing extremely well on my sites. So right now Google is not my best friend :mad:


    But something maybe good though: youtube ads are now accessible worldwide.:confused:
     
    Qbar, Dec 11, 2007 IP
  9. godmode

    godmode Well-Known Member

    Messages:
    4,453
    Likes Received:
    156
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    160
    #9
    link units are still showing the same ads again and again.
     
    godmode, Dec 12, 2007 IP
  10. DaMa

    DaMa Peon

    Messages:
    364
    Likes Received:
    5
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #10
    Adsense is done. at least for me. currently getting rid of their ads.
    i wont deal with a 70% revenue loss any longer and it became a waste of space.

    I wont wait until "maybe some advertisers bid higher for clicks in the future"
    The ad area change is one thing i understand from Googles viewpoint and in the end it might turn out good for the internet itself, BUT who explains the horrible CPC i have since the change?
    from USD0,30 clicks to 0,02 or 0,01. Have i been smartpriced at the same time the ad area change occured? i dunno..

    Anyway, i went off topic. I realized that they changed something yesterday so i tried to set up an ad and realized the code is completely different now.
    It HAS to be temporary/testing otherwise Google made a big mistake by not telling us publishers about it.
    Even if you test something, i think it should be announced. Especially if your brand is called "Google".
     
    DaMa, Dec 12, 2007 IP
  11. iceangel89

    iceangel89 Guest

    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #11
    wow... when i am trying so hard, thinking what i should say in my appeal to get back my AdSense account, ppl are trying to get out of it! are you sure its that bad? i feel its like the highest paying? though i heard Yahoo is offering more... but its only for US i think, Yahoo should get international quick, then if i can't get AdSense i get Yahoo :)
     
    iceangel89, Dec 12, 2007 IP
  12. Qbar

    Qbar Peon

    Messages:
    91
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #12
    We want to have a real alternative: almighty google is pissing me off a little bit today...
    And actually outside the USA, no real alternative as Yahoo is not servicing abroad.
    Doubleclik is for the happy few and under siege by Google: Maybe the European Union will break any buying attempt! :D

    It seems Google stop their stupid joke for now: link units are showing up again, i feel better :eek:
    But still wary... I'm quite sure they're going to mess it again. :(
     
    Qbar, Dec 12, 2007 IP
  13. jakomo

    jakomo Active Member

    Messages:
    4,262
    Likes Received:
    82
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    88
    #13
    Really I did not see changes right now..
     
    jakomo, Dec 12, 2007 IP
  14. Qbar

    Qbar Peon

    Messages:
    91
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    0
    #14
    well, curently they have stopped their ajax rolling ads stuff, but link unit bloks stop showing again. I already lost 25% for yesterday compared to my daily average:mad:
     
    Qbar, Dec 12, 2007 IP