1. Advertising
    y u no do it?

    Advertising (learn more)

    Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

    Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

ad_network.php needs updating but its been updated?

Discussion in 'Co-op Advertising Network' started by amaze, Jan 13, 2005.

  1. #1
    Hi,

    I have updated my ad_network.php file and flushed my .txt file too but I'm still getting the "ad_network.php needs updating" message.

    Does it take a while for the the DP server to flush\update?

    The site is www*myprotein.co.uk/forum

    Thanks
     
    amaze, Jan 13, 2005 IP
  2. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,617
    Likes Received:
    2,383
    Best Answers:
    406
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    26
    #2
    You would need to use the PHP version in order to get support. Right now it looks like you are running 3 different versions of the ColdFusion port.
     
    digitalpoint, Jan 13, 2005 IP
  3. amaze

    amaze Active Member

    Messages:
    594
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    60
    #3
    Hi,

    No the CF version is working fine on the front end (www*myprotein.co.uk) but the forum (www*myprotein.co.uk/forum) is running the PHP version and this is what is going screwy as it keeps on pullin down the wrong data...
     
    amaze, Jan 13, 2005 IP
  4. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,617
    Likes Received:
    2,383
    Best Answers:
    406
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    26
    #4
    Is your ColdFusion and PHP versions sharing the same ad_network_ads.txt file? BTW, the ColdFusion version you are running *is* outdated. The PHP version is fine, but the ColdFusion setup you have is not up to date... but that's a different issue.
     
    digitalpoint, Jan 13, 2005 IP
  5. amaze

    amaze Active Member

    Messages:
    594
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    60
    #5
    Yeah there both pointing to the same .txt fle. (I have renamed all files for paranoid purposes)

    Why do you say the CF version is outdated?

    How does the your server-side code determine if the new ad_network.php is 'installed' or not?
     
    amaze, Jan 13, 2005 IP
  6. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,617
    Likes Received:
    2,383
    Best Answers:
    406
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    26
    #6
    Because it's not requesting ads the the same as the PHP file. Beyond that, I have no idea... the CF version is not supported at all on my end.

    Magic. :) Isolating the ad_network_ads.txt isn't the ideal solution, but at least we'll be able to see if the PHP version is working properly or not for you if the CF version isn't touching it's cache.
     
    digitalpoint, Jan 13, 2005 IP
  7. amaze

    amaze Active Member

    Messages:
    594
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    60
    #7
    he he! ;)

    Yeah I will use seperate 'ad_network_ads.txt' now to isolate the issue. Will this cause any issues with weight or would it be ok? It would make life much easier.
     
    amaze, Jan 13, 2005 IP
  8. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,617
    Likes Received:
    2,383
    Best Answers:
    406
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    26
    #8
    What's the URL of your ad_network_ads.txt file(s)? (You can PM them if you want)
     
    digitalpoint, Jan 13, 2005 IP
  9. digitalpoint

    digitalpoint Overlord of no one Staff

    Messages:
    36,617
    Likes Received:
    2,383
    Best Answers:
    406
    Trophy Points:
    710
    Digital Goods:
    26
    #9
    What version of PHP are you running?
     
    digitalpoint, Jan 13, 2005 IP
  10. amaze

    amaze Active Member

    Messages:
    594
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Trophy Points:
    60
    #10
    Ok i have PM'ed you. Please note I have modd'ed the PHP version to use a single char delim.

    PHP Version 4.3.10
     
    amaze, Jan 13, 2005 IP